Hoppa till innehåll
Continental Bakeries logotyp

Timanställd packare | Biscuit International ( f.d. Gille )| Örkelljunga/Åsljunga

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del av ett dynamiskt team och vara med och sprida glädje genom att packa och plocka kakor? Vi söker nu packare/plockare till vår kund Biscuit International (fd Gille-Bagaren) i Örkelljunga/Åsljunga - ansök idag!

Om anställningen
  • Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga
  • Krav: B-körkort och en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier.
  • Typ av anställning: timanställning
  • Tillsättning: omgående
Dina arbetsuppgifter

Som Packare/Plockare av kakor kommer du att vara ansvarig för att plocka och packa kakor enligt specifika instruktioner och riktlinjer. Du kommer att säkerställa att rätt antal och sortiment av kakor packas och förbereds för leverans. Det är viktigt att du noggrant följer arbetsprocesser och tar ansvar för att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet i arbetet. Du kommer att samarbeta med dina kollegor och följa företagets riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av packning och plockning vid löpande band, eller tycker att det kan vara kul med en ny utmaning i vardagen. Du har insyn i hygienrutiner och förstår vikten av noggrannhet och kvalitet. Du är effektiv, noggrann och har förmågan att arbeta i högt tempo. Flexibilitet och samarbetsförmåga är också viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret och bifogar dokument.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Continental Bakeries logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Biscuit International (fd Gille) är ett modernt och nytänkande företag med fokus på arbetsmiljö. Vi strävar efter att skapa en professionell och neutral arbetsplats där våra medarbetares välbefinnande är prioriterat. Vår passion för kvalitativa produkter och innovativt tänkande genomsyrar vårt företag.