Hoppa till innehåll
Nextstore Group AB logotyp

SÄLJREPRESENTANT TREO & SB12, MOTDAGLIGVARUHANDELN ÖREBRO

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Målinriktad säljare med energi, engagemang och affärssinne.
Vår säljare med placeringsort Örebro / Västerås har gått vidare mot nya utmaningar. Detta innebär att vi nu söker dig som vill utvecklas hos oss som säljare mot Dagligvaruhandeln.

Uppdraget
Nextstore Group AB utför butiksbearbetningen åt VIATRIS som för produkter mot den svenska dagligvaruhandeln. I uppdraget så innebär det arbete med produktportföljen som innehåller flera kända varumärken såsom Treo*, SB12, Zyx**, Linicin*** m.fl.

Arbetsuppgifter
Som säljrepresentant hos oss för vår uppdragsgivare så kommer du att ingå i ett team av säljare som besöker och representerar produkterna mot dagligvaruhandeln. Distriktet är Örebro, Västerås, Karlstad, Borlänge och är väl upparbetat vilket betyder att produkterna är väl representerade på butikerna inom Dagligvaruhandeln.

Vår portfölj för Viatris är inom receptfria läkemedel samt hälsa och skönhet. En greppbar portfölj med 9 varumärken som är topprankade inom kategorierna vilket gör att du verkligen kan fokusera på att flytta fram positionerna.

Konkreta arbetsuppgifter:
  • Säkerställa synlighet på våra produkter i butik.
  • Vid behov sälja in för butiken nya produkter utan stora kvantitet krav.
  • Sälja in kampanjer på butik vid olika tillfällen.
  • Representera vår produktportfölj och vara ansiktet mot butik.
Teamet
I vår värld är teamet otroligt viktigt då detta är en av grunderna för att nå framgång. I det dagliga jobbet arbetar du under en kompetent ledning av vår regionchef tillsammans med 7 övriga säljdistrikt. I teamet ingår även ledning från Nextstore Group AB och försäljningschef samt Key Accounts från uppdragsgivaren.

Bakgrund - Erfarenheter & Kunskaper
Du behöver ha säljerfarenhet och är den dessutom från dagligvaruhandeln är det meriterande.

Personliga Egenskaper - högt prioriterade
Vi ser att du har en god förmåga att bygga affärsmässiga relationer med kunderna på distriktet. Arbetet innebär ett högt tempo vilket ställer krav på struktur samt god förmåga att planera ditt dagliga arbete.
Att du är flexibel och mål- samt resultatinriktad är egenskaper ser vi som en självklarhet.

Vad vi kan erbjuda dig
  • Fast månadslön.
  • Förmånsbil.
  • Tjänstepension.
  • Friskvård.
  • 28 dagars semester.
  • Säljutveckling i ett erfaret team.
Du rapporterar till:
Vår regionchef Rickard Molin som är placerad i Gävle men är mycket ute med våra säljare i butik för att utveckla såväl säljare som distrikt.

Övrigt
Anställningen är en Tillsvidare anställning med provanställning. För mer information gällande Nextstore Group AB se www.nextstore.se
För mer information om tjänsten
Kontakta försäljningsansvarig, Nextstore Group AB Rickard Molin 070-89 20 400 rickard.molin@nextstore.se

Ansökan
Din ansökan e-mailar du till info@nextstore.se, märk din ansökan med Viatris Mälardalen. Vi rekryterar löpande för ovanstående tjänst, så ansök redan idag!
Nextstore Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren