Hoppa till innehåll
Hymer Center logotyp

Reparationstekniker för Husbilar - En spännande karriärmöjlighet till HYMER Center i Örebro!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du redo för en ny utmaning eller nyligen avslutat dina studier och sugen på att påbörja din yrkeskarriär? Då är detta din chans!

HYMER Center i Örebro söker en engagerad och lösningsorienterad Reparationstekniker för husbilar. Om du vill vara en del av en spännande utvecklingsresa, erbjuder HYMER Center en unik möjlighet med en heltidsanställning och fast månadslön, med start omedelbart. Hos oss får du en trygg arbetsplats med ett företag som har över 55 års erfarenhet i branschen. Vi värdesätter din tidigare erfarenhet, och vi är redo att utbilda dig enligt dina behov för att hjälpa dig lära dig allt om husbilarna.

Vem Söker Vi?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för fordon, snickeri, och allt som går att reparera eller meka med. Du är ansvarsfull och betraktar dig själv som en mångsidig tekniker. Din kreativitet och förmåga att leverera arbete av hög kvalitet är något vi värdesätter högt. Din personlighet är viktig, och för att trivas och lyckas i rollen, behöver du ha en stark servicekänsla, tekniskt intresse och en förmåga att alltid hitta lösningar.

För att kunna leverera arbete av hög kvalitet, är noggrannhet och en vilja att lära och utvecklas avgörande. Du bör även ha goda kunskaper i datoranvändning och behärskar både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Krav
  • Intresse för arbete med trä
  • Nyfikenhet och vilja att lära dig reparationstekniker
  • Ordning och reda
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet eller utbildning inom trä/snickeri
  • Bakgrund som snickare, inredningssnickare, möbelsnickare, montör etc.
Din Arbetsdag
Dina arbetsdagar börjar med ett morgonmöte tillsammans med dina kollegor där vi planerar dagens arbetsuppgifter och sätter målen för dagen. Ditt arbete kommer att vara varierande eftersom skador på husbilar varierar i omfattning. Det kan innebära enklare uppgifter som att byta en plastkofångare eller mer omfattande reparationer som involverar väggar, tak och inredning. Vid vissa tillfällen ingår också montering av extrautrustning som luftkonditionering, multimedia och WIFI-lösningar. Fokus kommer att vara på trä, aluminium, glasfiber och plastreparationer.

Allt vi gör är inriktat på att överträffa våra kunders förväntningar. Du kommer att spela en nyckelroll för att se till att varje kund lämnar oss nöjd och nöjd med vår service. Teamarbete är av största vikt för oss, och att hjälpa varandra under arbetsdagen är vår framgångsstrategi.

Vi Utbildar Dig
Reparation av husbilars bodelar kräver huvudsakligen arbete med trä, plast och aluminium. Det innebär också att du kommer att vara involverad i demontering och montering av träinredning. Vårt mål är att utbilda dig och förse dig med de färdigheter som krävs för att bli en expert på området. Med 55 års erfarenhet inom branschen kommer våra erfarna kollegor att ge dig internutbildning inom de vanligaste arbetsuppgifterna.

HYMER Centers närvaro på sju platser i Sverige gör att vi kan lära av varandra och ge dig den bästa möjliga utbildningen. Vi är stolta över att ha en stark företagskultur som präglas av omtanke om våra kunder, medarbetare och kollega

Ansök Nu
Rekryteringsprocessen är löpande, så vänta inte med att skicka in ditt CV och gärna ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för denna tjänst. Vi ser fram emot att lära känna dig och välkomna dig till HYMER Center i Örebro, där du får chansen att vara en del av ett engagerat team och arbeta med högkvalitativa husbilar.
Hymer Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantörer av husbilar med 55 års erfarenhet. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda anläggningar. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

HYMER Center är certfierade i kvaitet och miljö.