Hoppa till innehåll
Ekofekt logotyp

Säljare

Ansök nuSäljare / Account Manager

Rengöringsmedel för Byggsektorn och Industrin - Distrikt Mellansverige


Är du en erfaren och engagerad säljare som vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Trivs du med frihet under ansvar i ett mindre team? I så fall kanske du är vår nya säljare!

Vi har alltid varit ett företag med hjärtat på rätt ställe. Redan från början, för mer än 20 år sedan, såg vi behovet av hudvårdsprodukter som är snälla mot både människor och miljö.

Vi är en leverantör av högkvalitativa rengöringsmedel som används inom byggsektorn och industrin. Vår miljöinriktade produktlinje har gjort oss till en pålitlig partner för företag i hela landet.

Vi tror på en nära relation mellan oss som arbetar här, våra återförsäljare och våra kunder. Vi har ett öppet och ärligt arbetsklimat där vi delar kunskap och information och nu när Margareta, en av våra säljare går i pension efter över 20 år i bolaget söker vi hennes efterträdare.

Möt Margareta, vår nuvarande Säljare för distrikt mellansverige:

"Jag har jobbat i företaget sedan 1996 och anledningen att jag jobbat så länge är variationen och friheten att planera sin dag. Kontakten med kunderna är också en stor bidragande faktor, många kunder har jag haft sedan jag började. Jobbet har ju förändrats väldigt mycket under resans gång eftersom vi nu har många återförsäljare. Där har jag lagt ner stor del av arbetstiden med produktutbildningar och mässor."Några ord från vår Säljare Pierre

"Jag uppskattar den öppna dialogen vi har i bolaget. För mig är det också viktigt att få ihop både jobbet och fritiden på ett bra sätt och det underlättar stort att jag har möjlighet att planera mina egna arbetstider med frihet under ansvar.

Jag tycker också om att det är ett omväxlande arbete där man ena dagen jobbar med stora återförsäljare och grossister och anda dagen besöker mindre kunder i olika branscher där man träffar allt från inköpare till användare."

Om arbetet som säljare:

Vi söker en erfaren och självgående säljare som kommer att vara ansvarig för försäljningen av våra produkter i Mellansverige och Norrland. Distriktet sträcker sig från Kungälv på västkusten mot Karlstad, Örebro, Uppsala och Stockholm. Tjänsten innebär ungefär 15-25 antal övernattningar/ år. En gång per år reser du till våra återförsäljare i Norrland, där emellan tar du håller du kontakt med dessa kunder via Teams, eller telefon.

Lämplig bostadsort är någonstans mellan Örebro, Västerås, Eskilstuna, Uppsala eller Stockholm. Du utgår från ditt hemmakontor.

Vårt huvudkontor ligger i Kristianstad. Hela företaget träffas ungefär tre gånger/år däremellan har Säljarna kontakt löpande via telefon och Teams.

Ansvarsområden:

  • Aktivt söka nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer med kunder inom byggsektorn och industrin.
  • Utveckla och förbättra relationen med våra återförsäljare för att öka försäljningen och uppnå uppsatta mål.
  • Delta på mässor för att marknadsföra våra produkter och tjänster hos återförsäljare.
  • Hålla produktgenomgångar med inne-och utesäljare hos våra återförsäljare.
  • Ge enastående kundservice och support för att säkerställa långsiktiga affärsrelationer.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom B2B-sektorn.
  • Starkt driv och förmåga att arbeta självständigt och i team.
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsförmågor.
  • Flexibilitet att resa inom distriktet
  • Körkort B.


Vi erbjuder:

Vi erbjuder en arbetsplats med glada kollegor, en öppen dialog och korta beslutsvägar. Ett varierande arbete där du har frihet under ansvar. Förmåner såsom friskvård och tjänstebil erbjuds.

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Sofie Silfverberg

på telefon 073-7085936.


Vi ser fram emot att välkomna en passionerad och engagerad individ till vårt team för att fortsätta vår tillväxtresa!

Om Ekofekt
Vi är stolta över att vara ett svenskt familjeföretag som kan fatta snabba och strategiska beslut. Vi lyssnar på vad våra kunder vill ha och anpassar oss efter marknadens krav. Vi har certifierat vår verksamhet enligt ISO 9001 och 14001 för kvalitet och miljö. Alla våra produkter är svensktillverkade och produceras i vår produktionsanläggning i Halmstad. Vår vision är att fortsätta vara ett företag som gör skillnad både för människorna som arbetar hos oss, våra kunder och för miljön.
Ekofekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.