Hoppa till innehåll
HEROK Byggmaterial AB logotyp

SÄLJARE till HEROK XL-Bygg i Örebro

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Oscar Palmelius
Email
Telefon
Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en SÄLJARE till HEROK XL-Bygg i Örebro som har erfarenhet av att jobba med sälj eller inom bygg – och som vill dela med sig av sitt kunnande!

HEROK är framtidens affärspartner inom byggvaruhandeln, liftar, truckar och maskiner. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak.

HEROK grundades år 1979 och finns idag på flertalet orter i Sverige. Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns HEROK även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora, Rättvik, Uppsala, Jönköping och Karlstad. HEROK är idag ca 80 anställda och omsätter ca 300 milj kr, men siktar högt med målsättning att dubbla omsättningen inom fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya.

Vi söker nu en medarbetare med ett stort personligt driv,
som är redo att ta sig an en roll med mycket frihet och stor potential. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från bygg eller bygghandel.

Vad erbjuder vi:
  • Vara med och bidra till framtidens byggbransch.
  • Att vara en del i ett team av engagerade, drivna och positiva medarbetare.
  • Att arbeta på ett nytänkande företag med höga ambitioner framåt och en stark värdegrund.
  • Närhet till närmsta chef där ni tillsammans kommer skapa en individuell utvecklingsplan för att just du ska lyckas i rollen som säljare.
  • Löpande sälj- och produktutbildningar.
Vad innebär rollen?
Som säljare arbetar du med aktiv försäljning och rådgivning inom byggmaterial och förnödenheter till yrkeskunder. Du arbetar individuellt och som en del i vårt starka team. Du besöker kunder på arbetsplats och representerar företaget vid försäljnings- och kundaktiviteter. Det är minst lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de köpt som den service vi ger, det skapar återkommande kunder och ger långvariga relationer. Du handlägger förfrågningar och offerter, skriver order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning. Du arbetar aktivt med kundens affär som ofta är komplex, vilket kräver förmåga att tänka proaktivt och långsiktigt. Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch, goda produktkunskaper gällande byggmaterial och gillar försäljning.

Övrig information:
  • Start snarast möjligt, (med hänsyn tagen till uppsägningstid)
  • Tjänsten är heltid
  • Placeringsort Örebro
  • B-körkort är ett krav
  • Kontakt för eventuella frågor Oscar Palmelius 070-6751999

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till: HR@herok.se
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är 30/8.

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!
HEROK Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren