Hoppa till innehåll
Cyklos AB logotyp

Teknisk säljare till expansiva Cyklos

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Jobba som teknisk säljare b2b inom en klimatsmart framtidsbransch och bidra till folkhälsan hos expansiva Cyklos i Örebro!

Är du en Teknisk säljare / Account Manager med ett passionerat driv för att uppnå resultat? Har du dessutom erfarenhet av försäljning mot offentlig verksamhet samt vill bidra till både folkhälsa och att minska klimatpåverkan? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en entusiastisk och självgående säljare med god affärs- och systemförståelse.

I rollen som Teknisk säljare får du en avgörande del i att etablera och upprätthålla starka kundrelationer, samtidigt som du fokuserar på att öka försäljningsvolymen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som Teknisk säljare vid Cyklos kommer du att arbeta med försäljning mot befintliga och nya kunder i Sverige. Detta innebär att du kommer att genomföra kundmöten över hela landet, presentera Cyklos produkter och förhandla om avtal. Du kommer även representera företaget fysiskt på mässor och event samt ha en aktiv och central roll vid företagets digitala närvaro.

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:
  • Aktivt söka efter och ta kontakt med potentiella kunder för att öka Cyklos kundbas.
  • Agera på inkommande leads, vilket innebär att du följer upp intresseanmälningar och förfrågningar från befintliga och potentiella kunder fysikt och digitalt.
  • Samarbeta med säljkoordinator för att säkerställa en smidig försäljningsprocess.
  • Ansvara för att följa upp och hantera kundrelationer, samt att uppdatera CRM-system med relevant information om kunder och prospekt.
  • Hålla i webbinarium och närvara på mässor.
  • Arbeta aktivt och taktiskt med upphandlingar.
Värt att veta

Din placering kommer vara tillsammans med sälj och tekniskfunktion på kontoret i Örebro som idag består av 2 - 3 säljare samt en Technical Product Manager. Huvudkontoret är i Mariefred och produktion sker i Katrineholm.

Du kommer till ett engagerat team där man gärna tränar tillsammans på lunchen och tar sig an gemensamma träningsutmaningar. Cyklos har en familjär företagskultur som är under stark tillväxt, där nytänkade och framåtanda välkomnas.

I rollen ingår resande och du förväntas träffa kunder majoriteten av din vecka. Resterande dagar är du på kontoret i Örebro för att samarbeta med dina kollegor. Man tillämpar hybridarbete på kontoret i den mån det passar verksamheten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en självgående och uthållig person som trivs med ett agilt arbetssätt. Du har hög affärsförståelse och erfarenhet av att arbeta med försäljning. Kanske har du tidigare arbetat som Customer relations manager (CRM) eller utesäljare inom B2B försäljning vid ett tekniskt bolag?

Vi ser gärna att du har en god teknisk förståelse samt god förståelse för offentliga affärer. Bygga relationer är en naturlig del av din personlighet. Du är resultatinriktad och motiveras av att nå uppsatta mål. För rollen krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Cyklos AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/