Hoppa till innehåll

Säljande konsultchef till Castra Mellansverige, Örebro

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du ta din karriär till nästa nivå på Sveriges bästa arbetsplats? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Vårt körsbär på karriärtårtan är något annat. Sök jobbet och smaka själv!

Det bästa åt de bästa – vår personalfilosofi

Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Eller ja, en elite squad kan man säga. Vi samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut max i både kapacitet och livskvalitet. Våra grundstenar bygger på entreprenörskap och medarbetarägarskap. Vi är mer än bara ett konsultbolag - vi är en serviceorganisation som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter och flexibilitet för våra konsulter där vår filosofi präglas av frihet, utveckling och en stark känsla av gemenskap.

På Castra tror vi på att ge människor möjligheter och vi ger alla våra anställda chansen till delägarskap. Hos oss är varje individ värdefull och vi strävar efter att skapa en arbetsplats där varje röst hörs och varje person kan blomstra.

Castra är ett Gasell- och Karriärföretag som stoltserar med stark tillväxt och en fantastisk arbetsmiljö. Vi har varit certifierade av Great Place To Work sedan 2017, tog en andraplats 2023 och utsågs till Sveriges bästa arbetsplats bland stora bolag 2024!

Vill du arbeta på en plats där du verkligen trivs och kan utvecklas? Välkommen till Castra!

Din roll som Säljande Konsultchef

Vi söker dig som är passionerad över att bygga och utveckla något betydande och hållbart. Castra är redan på en spännande resa, men vi strävar alltid efter att bli ännu bättre och växa med fler engagerade medarbetare. Din roll är avgörande - du kommer att vara den som skapar de optimala förutsättningarna för våra konsulter att lyckas.

På Castra är det du som möjliggör för våra konsulter att välja de uppdrag som passar dem bäst.

Precis som vår koncern-VD, Elin Toft, uttrycker det: "Vi ser till att våra konsulter når stjärnorna om de så önskar."

I denna dynamiska roll ansvarar du för att:

  • Arbeta aktivt med försäljning, både med befintliga samt nya kunder för att utveckla och upprätthålla långsiktiga kundrelationer
  • Bygga upp regionen med fler fantastiska Castra-konsulter
  • Stödja befintliga konsulter och skapa aktiviteter tillsammans med dina kollegor

Du kommer att ingå regionen Mellansverige, med kontor i Jönköping, Örebro, Karlstad, Linköping och Norrköping. Ditt team består av ytterligare fem engagerade konsultchefer, en partneransvarig och din närmsta chef och tillika VD, Henric.

Vem vi söker

Vi söker dig som känner igen dig som en person med driv och en stark teamanda, samtidigt som du besitter kraftfulla entreprenöriella egenskaper.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet från branscher såsom bemanning, konsultbolag, IT eller liknande, där du har kombinerat försäljning med ledarskap.

Dina personliga egenskaper värdesätter vi högt. Du trivs i en miljö där försäljning är en del av vardagen, där du navigerar smidigt även i de mest hektiska situationerna och får saker att hända. Med ett hjärta som klappar för att utmana status quo och att utforska nya vägar, vågar du ta dig an utmaningar med öppna armar.

Din förmåga att kommunicera effektivt är en av dina styrkor och kombineras med din genuina passion för både människor och försäljning.

Hos oss på Castra får du möjligheten att vara en del av en miljö där din drivkraft och ditt engagemang verkligen gör skillnad.

Bra att veta

  • Placeringsort Örebro
  • Du rapporterar till VD för Mellansverige, Henric Forsman
  • Tillsvidareanställning på heltid

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Är du intresserad?

Ansök direkt via länken eller vid frågor kontakta:

Rebecca Frödekrans, Rebecca.frodekrans@castra.se, 070-512 13 39

För mer information om Castra, besök vår hemsida: castra.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (132 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se