Hoppa till innehåll

Kvalitetshandläggare till Laxo AB

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Laxo utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta lastbilspåbyggnader samt lastsäkring för den europeiska marknaden. Laxo är en väletablerad påbyggare som ligger i framkant i branschen och vi har en hög efterfrågan på våra produkter. Vi bedriver verksamhet i Örebro och Laxå och är ca 60 medarbetare och omsätter ca 175 Mkr.
Jan skall gå i pension och nu söker vi hans efterträdare.
Bli vår nya medarbetare och jobba vidare med att öka kundnyttan och höja vår kvalitet ytterligare.
Kvalitetshandläggare
– en teknisk administratör med erfarenhet inom reklamationshantering
Din roll innebär att arbeta med hela vår reklamationsprocess, allt från att logga ärendet som kommer in, att bedöma det, samt att hantera allt kring varje ärende.Reklamationerna kan vara på våra egna produkter likväl som på inköpta artiklar. Du kommer att arbeta i Monitor, vårt affärssystem, samt på leverantörers hemsidor med registrering av de olika ärendena, vilket kräver god datavana. Eftersom ditt arbete innebär många, täta kontakter med både kunder och leverantörer, bör du ha en god förmåga att kunna kommunicera på ett professionellt sätt i både med- och ev. motgång.
Du är också den som kallar till, är föredragande samt skriver protokollen på våra interna kvalitetsmöten som vi har månadsvis. Det är på dessa möten vi internt diskuterar och pratar om förbättringsförslag gällande produkter och interna rutiner.

Inköp av likväl verktyg som förbrukningsmaterial inom produktionen ingår också i din roll.
Laxo är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Du är den som är ansvarig för verksamhetssystemet, du genomför interrevisioner samt ser till att företaget uppfyller de kriterier som finns uppställda i standarden.  
För att trivas i rollen tror vi att du har teknisk kompetens, ett eget driv och uppskattar många olika sociala kontakter både internt likväl som externt. Du har även en god administrativ förmåga och ordning & reda som lite av din ledstjärna.
Du kommer att ingå i ett framgångsrikt företag, med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater runt omkring dig.       Laxo är ett familjärt företag med korta beslutsvägar. Vi tillämpar flextid, vinstdelning, friskvårdspremie samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Placeringsort är Örebro.
Mer info kring våra produkter finns på vår hemsida laxo.se. Låter det här intressant?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten? Du är välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl, Best Bemanning & Rekrytering AB på
tel 019- 12 60 01.                     .
Din ansökan med CV och ett personligt brev vill vi ha snarast, dock senast den 20:e september.

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden! Så vänta inte med att söka!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se