Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student? Arbeta extra som lagermedarbetare hos Avantor

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Just nu söker vi efter dig som vill börja jobba som lagermedarbetare på deltid hos Avantor. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!



Om tjänsten

Som lagermedarbetare på Avantor spelar du en avgörande roll i företagets verksamhet genom att hantera lagret och säkerställa att produkterna är korrekt lagrade, plockade och levererade till kunderna. Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under hela din studietid. Arbetet är schemalagt för hela dagar måndag till fredag, med möjlighet till arbete på kvällstid eller helger. Vi startar nu upp en ny studentpool hos Avantor med flera kollegor från Academic Work. Du och dina kollegor i studentpoolen förväntas tillsammans stötta upp vid hög arbetsbelastning och frånvaro av ordinarie personal.

Vi söker dig som är student och vill arbeta deltid. Antalet pass varierar beroende på företagets behov och det är en fördel om du är flexibel och beredd att hoppa in med kort varsel. Du erbjuds ett varierande arbete som kombineras med dina studier. Ditt uppdrag kommer att innebära plock, pack och lastning av produkter.

Du erbjuds

  • Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier.
  • Möjlighet att arbeta mer under sommarlov och andra lov.
  • Att arbeta på ett helt nybyggt lager med fräscha lokaler.


Arbetsuppgifter
  • Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att packa och lasta produkter. Med tiden kommer du få större ansvarsområde och mer avancerade arbetsuppgifter.


Kvalifikationer
  • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du behöver därmed vara studerande fram tills minst januari 2025. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
  • Är tillgänglig för att jobba minst 2 pass i veckan under terminerna och mer under ledigheter och klämdagar såsom jul- och sommarperioder.
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av att arbeta på lager
  • Truckkort A1-4 och B1-4

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Kvalitetsmedveten
  • Anpassningsbar
  • Resultatinriktad

Övrigt:

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan.
  • Arbetstider: Dagtid 8-17, kvällstid 16:30-18:30 och helger
  • Placering: Örebro
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se