Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Vi söker erfarna ekonomer i Örebro!

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Färdigutbildad ekonom? Ta steget i din professionella karriär som konsult inom ekonomi genom TNG i Örebro.

Har du en utbildning inom ekonomi samt arbetat som ekonom tidigare kan det vara dig vi söker! Använd dina kunskaper och väx som ekonom samtidigt som du bidrar till spännande projekt och utvecklas för framtiden. Genom TNG kommer du inte bara få tillämpa dina färdigheter inom ekonomi, utan också arbeta i en mångsidig och dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik.

På TNG arbetar vi med ett brett urval av företag i olika branscher. Nu har du chansen att utforska och bidra till företag som du kanske inte hade sökt dig till i vanliga fall. Målet är att öppna dörrar till oväntade möjligheter och utöka dina erfarenheter som kan berika din karriär.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer arbetsuppgifterna variera beroende på företag och specificeras för dig när vi presenterar ett uppdrag.

Några övergripande exempel på arbetsuppgifter kan vara att:
  • Ansvara för att samla in, analysera och tolka finansiella data för att ge ledningen värdefulla insikter.
  • Delta i budgetering, prognoser och finansiell planering för att säkerställa att företagets mål uppnås.
  • Utföra ekonomisk analys och rapportering för att identifiera trender, möjligheter och risker.
  • Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa att finansiell information är korrekt och komplett.
  • Bidra till att utveckla och implementera effektiva ekonomiska strategier och processer.
Värt att veta

På TNG är du mer än bara en medarbetare - du är en oersättlig del av vår framgång. Vi strävar inte efter att vara ett gigantiskt bolag där du är en anställd i mängden. Varje individ är viktig och avgörande för vår gemensamma framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som räknas och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och ha din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi söker dig med examen inom ekonomi med minst 1 års branscherfarenhet. Du förväntas ha goda kunskaper i Excel och andra relevanta databasverktyg. Utmärkta kommunikationsförmågor samt att effektivt kunna samarbeta med andra. Om du är en driven och analytisk ekonom som vill utvecklas i en stimulerande miljö är detta en perfekt möjlighet för dig.

Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik framtid!

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/