Hoppa till innehåll
PAAM Systems AB logotyp

Skandinavienansvarig - Säljchef

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Har du dokumenterad försäljnings- och marknadserfarenhet och samtidigt är möjlighetsorienterad och nyfiken, då välkomnar vi dig till vår värdestyrda organisation.

Vi omstrukturerar vår svenska verksamhet och är i behov av en hängiven och marknadsdriven individ till vårt dotterbolag AE Scandinavia AB, detta för att säkerställa att vi levererar vad vi utlovar. På den här resan vill vi få nya influenser från en driven tillväxtorienterad och tävlingsinriktad individ.

Dina ansvarsområden kommer åtminstone vara följande:
  • Utveckling av den skandinaviska marknaden
  • Key Account Management i Skandinavien.
  • Säljstöd till skandinaviska licenstagare
  • Centrala avtal i Skandinavien.
  • Upphandlingar i Skandinavien.
Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet från en KAM-position eller säljchefsroll sedan tidigare. Din analytiska och strukturella förmåga tillsammans med din strävan efter att hjälpa bör vara tydlig. Känns det roligt och utmanande, då kanske detta är din sysselsättning de kommande åren?!

I och med att vi byggt upp den svenska marknaden i närmare 35 år så är din roll att främja marknaden avgörande för vår framtid. Detta innebär att det både är höga krav och höga förväntningar på såväl din person som din prestation.

Du kommer att vara en del av ett litet och flexibelt team, vilket innebär att din insats kommer ha stor påverkan på verksamheten. Du kommer även ha stark påverkan på framtida strategiska och taktiska beslut. En av de viktigaste sakerna är därmed givetvis att du passar ihop med det övriga teamet med ett öppet sinne och en positiv attityd.

Sök nu!

Är du intresserad? Skicka din ansökan tillsammans med CV via email till recruitment@paam.systems (markera mailet med AE) eller via Blocket. Urval sker löpande, så sök så snart som möjligt!

Ifall du har frågor eller funderingar är du även välkommen att skicka email till samma adress eller ringa på 019 30 87 99.
PAAM Systems AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För företag som använder mycket nycklar inom verksamheten tillhandahåller vi behörighet, ordning och förvaring av nycklarna. Vi arbetar med nyckelhanteringssystemet AXSOR och de elektroniska förvaringsenheterna EAGLE, som utvecklats av vårt moderbolag PAAM Systems AB. Vi är operationellt ansvariga för PAAM Systems franchisekoncept. Läs mer om konceptet, erbjudandet och bolaget på vår hemsida www.paam.systems.