Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
19 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
ÖGS söker Mekaniker i Örebro

Har du en passion för mekanik och vill arbeta i ett företag som ständigt växer? ÖGS utökar både sin personalstyrka och fordonsflotta, och vi söker nu fler skickliga mekaniker till vår egen verkstad. Hos oss får du trygghet, flexibilitet och möjligheten att utvecklas i ett etablerat företag med lång erfarenhet i branschen. Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker lastbilsmekaniker

Vi är glada att du är intresserad! Är det dig vi letar efter, eller känner du någon som passar perfekt för rollen? Vi behöver fler mekaniker för att underhålla och reparera vår växande flotta av lastbilar och släp.

Arbetstiden är måndag till fredag, 07:00-16:00, och du kommer att ingå i ett sammansvetsat team på sju personer, inklusive vår verkstadschef. Vi samarbetar även nära med externa verkstäder, såsom Rejmes Lastvagnar. Erfarenhet och utbildning är meriterande men inte ett krav.

Förmåner hos oss

Gillar du att träna? Vi har ett modernt gym på 40 kvadratmeter, byggt för att underlätta och spara tid för våra anställda i vardagen.

Om oss

ÖGS Bolaget, ÖGS Miljötransporter och Örebro Godstrafik Stockholm är tre bolag under samma tak. Med cirka 130 anställda erbjuder vi ett brett utbud av chaufförstjänster, inklusive lots-, fjärr-, distributions-, krok- och liftdumperkörningar. Vi har en egen verkstad och fasta servicescheman för alla våra fordon. För att stärka sammanhållningen på arbetsplatsen har vi en aktiv eventgrupp som anordnar roliga aktiviteter för våra anställda.

Vi är stolta transportörer åt DB Schenker i Västsverige, Östergötland och Mälardalen med bas i Örebro, samt åt Stena Recycling för transporter inom Örebro län och kortare fjärrkörningar.

Ansök enkelt via formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

ÖGS - Örebro-Göteborg Samkörningsaktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ÖGS Bolaget, ÖGS Miljötransporter och Örebro Godstrafik Stockholm är tre bolag under samma tak. Vi är idag totalt ca 130 anställda och varit verksamma i branschen sedan 1952 och som transportör för DB Schenker (Bilspedition) sedan 1956. Genom detta har vi erhållit god kunskap att genomföra våra kunders krav och förväntningar på ett tillfredsställande sätt. Vårt transportöruppdrag för DB Schenker är linjer på Västsverige, Östergötland och Mälardalen med bas i Örebro. Vi är också transportör åt Stena Recycling sedan 2016 där vi har transporter i Örebro län samt kortare fjärrkörningar.