Hoppa till innehåll
Blomsterboda logotyp

Regionchef

Publiceringsdatum
23 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Regionchef Mitt - Västerås / Karlstad / Örebro

Trivs du med att leda, stötta och inspirera dina medarbetare? Här erbjuds du som brinner för ledarskap och försäljning en mycket attraktiv roll som regionchef i en blomstrande bransch.

Din roll
I rollen som regionchef på Blomsterboda ansvarar du för filialerna i Västerås, Karlstad och Örebro. Du leder, coachar och utvecklar ditt team om tre teamchefer, där varje teamchef har sina egna team. Du har en viktig roll i att utveckla och organisera en lönsam region, säkerställa att vi har de bästa blomsteravdelningarna samt utveckla filialerna och de anställda.

I rollen som regionchef ingår budget och resultatansvar. Du identifiera nya affärer samt bearbetar och utvecklar befintliga kunder inom dagligvaruhandeln. Du arbetar för att regionens mål uppnås vad gäller resultat och kvalitet. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa. Rollen som regionchef innefattar fullt personal-, verksamhets- och resultatansvar för din region och du driver kategorin blommor enligt Blomsterbodas fullservicekoncept.

Din profil
För att lyckas som regionchef hos oss på Blomsterboda brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad, men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål. Du är duktig på att bygga starka relationer med våra kunder och partners för att säkerställa en framgångsrik verksamhet.

För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar i Blomsterboda STAD (Sköna, Tillgängliga, Ansvarsfulla, Drivna).

Du utgår från din lokala Blomsterboda-filial och rapporterar till Driftchef Sverige, samt har ett nära samarbete med dina teamchefer och övriga regionchefer i landet.

Vi söker dig som

  • Har ett par års erfarenhet från liknande tjänst inom retail, företrädelsevis inom FMCG / dagligvaruhandel och/eller detaljhandeln
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
  • Motiveras av högt tempo, nya utmaningar och att ta ansvar
  • Är pigg och alert

Om du har erfarenhet av att leda andra chefer är det starkt meriterande

Vi erbjuder dig

  • Ett mycket attraktivt arbete i en central ledarroll där du arbetar med att utveckla företagets personal och affärer
  • Möjlighet att få vara del av att skapa och bygga vidare på en påbörjad framgångsresa
  • En spännande affär med ett eget fullservicekoncept
  • Tjänstebil  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Blomsterboda är en rikstäckande aktör, med ca 550 kunder, och en av Sveriges främsta specialister på blommor inom dagligvaruhandeln. Vi fokuserar på närodlade, attraktiva och tillgängliga produkter, och vårt företag präglas av entreprenörskap, frihet under ansvar och kamratskap. Blomsterboda byggs av ett fantastiskt gäng eldsjälar och blomsterälskare i hela landet, och tillsammans driver vi det bästa fullservicekonceptet för blommor i dagligvaruhandeln. Genom att erbjuda ett stort utbud av lokalt odlade, utvalda blommor och växter, med rätt kvalitet, ser konsumenten sin mataffär som en destination för blommor. Vi tror att alla mår bra av blommor och växter. Att vi dessutom levererar till en mataffär nära våra konsumenter gör att ingen ska behöva åka långt för att kunna ta del av vår fantastiska produkt. Vår stora drivkraft är enkel: Mer blommor åt alla.

Blomsterboda logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup