Hoppa till innehåll

Agila söker Fysioterapeuter - Blekinge

Publiceringsdatum
20 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

AGILA SÖKER FYSIOTERAPEUTER

Agila söker nu efter fler fysioterapeuter för uppdrag runt om i landet. Vi har ett brett utbud av arbetstillfällen vilket passar dig som vill och behöver vara flexibel. Hos Agila sätter vi alltid människan i fokus och tar alltid ett steg till för dig. Om detta låter intressant så skicka gärna in din intresseanmälan till oss.

VI ERBJUDER DIG

Vi på Agila erbjuder dig som är fysioterapeut både variation och frihet till att kunna styra mer över din tid. Du väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid eller bara som extrajobb. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser.

OM AGILA

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se