Hoppa till innehåll
Hymer Center logotyp

Servicetekniker / Chassitekniker husbilar – Örebro

Sista ansökningsdag
16 december 2024 (51 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Servicetekniker / Chassitekniker husbilar – Örebro

Vill du vara en del av ett företag där innovation och hjärta går hand i hand? HYMER Center i Örebro söker nu en driven Servicetekniker/ Chassitekniker för husbilar. Om du har en passion för modern teknik och vill ha en växlande arbetsdag med produkter i toppklass, då är detta jobbet för dig!

Din roll:

Som Servicetekniker / Chassitekniker kommer du att arbeta med diagnostik och service på chassin och motorer från ledande tillverkare som Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, och Ford
Transit
. Våra verkstäder är auktoriserade för FIAT transportbilar och erbjuder även Mercedes original service med Mercedes diagnossystem och reservdelar. Du kommer också att installera och underhålla avancerad extrautrustning som hydrauliska stödben, offroadutrustning och luftfjädring, vilket ger våra kunder en förstklassig husbilsupplevelse.

Varför HYMER Center?

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng med kollegor som ställer upp för varandra och har roligt på jobbet. Vi tror starkt på att bra teamarbete mellan kollegor och avdelningar skapar de bästa resultaten och gör arbetsdagen både roligare och mer givande. Vi erbjuder också möjlighet att arbeta med marknadens mest avancerade husbilar och chansen att utvecklas inom företaget genom utbildningar och certifieringar som hålls både i Sverige och i Europa. Din karriär hos oss är en investering för framtiden. Våra husbilar ingår i absoluta toppklassen exempel har offroadhusbilen HYMER Venture S ett grundpris på över 3 miljoner kronor och får de flesta att tappa hakan.

Vi söker dig som:
  • Har en fordonsutbildning
  • Har erfarenhet från en annan verkstad, särskilt inom modern felsökning.
  • Har ett stort tekniskt intresse och god datorvana
  • Arbetar strukturerat och har en problemlösande attityd.
  • Innehar B-körkort.

Vad vi erbjuder:
  • Ett företag som leder utvecklingen i branschen med marknadsledande produkter.
  • En arbetsplats där innovation och teknik i framkant är en del av vardagen. Där vi alltid letar efter sätt att förbättra och effektivisera vår verksamhet.
  • Utbildning och certifieringsmöjligheter för att säkerställa din utveckling inom företaget.
  • Ett samarbetsinriktat team med kollegor som stöttar varandra och har kul tillsammans på jobbet.
  • En ren och städad arbetsmiljö där ordning och reda inte är ett nödvändigt ont utan en del av affärsidén


Ansök nu:

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till eftermarknadschefen Marcus redan idag – vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och varför du är rätt för rollen som vår nästa servicetekniker.
Hymer Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 december 2024 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 56 år har HYMER Center varit aktiv i branschen och är idag Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, med verksamhet på 6 orter runt om i landet. Vi är ansvarig importör för HYMER husbilar och har tätt samarbete med världens största husbilskoncern Thor Industries och Erwin Hymer Group för att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest innovativa och kvalitativa husbilar. Vi har byggt en stabil grund och uppnått den högsta kreditvärdigheten samt blivit ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. HYMER Center driver också HYMER Center Foundation där vi har välgörenhetsprojekt för att hjälpa utsatta människor runt om i världen. Idag jobbar över 70 personer på HYMER Centers helägda anläggningar runt om i Sverige.