Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Bemannings- och Rekryteringsassistent till PerformIQ

Sista ansökningsdag
07 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta med rekrytering vid sidan av studierna eller din idrottskarriär? Är du en person som gillar utmaningar, är flexibel i din arbetsvardag och trivs i en dynamisk miljö där snabbhet och resultat står i fokus? Då kan du vara den lagspelaren vi saknar i vårt framgångsrika team i Örebro.


TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE
Örebrokontoret har nu öppnat transferfönstret och söker en Bemannings- och Rekryteringsassistent på deltid för att bidra till vår fortsatta tillväxt. På PerformIQ kombinerar vi det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

I rollen som Bemannings- och Rekryteringsassistent får du möjligheten att bidra till hela rekryteringsprocessen och samtidigt arbeta nära våra konsultchefer och rekryteringskonsulter. Här får du vara med och göra skillnad i både stora och små uppgifter, från att göra urval av ansökningar till att schemalägga konsulter. En arbetsdag hos oss är aldrig den andra lik, och du kommer att arbeta med uppgifter som bland annat innefattar:

* Göra urval av ansökningar
* Genomföra telefonintervjuer och boka intervjuer
* Referenstagningar
* Upprätta anställningsavtal
* Snabba bemanningslösningar och schemaläggning för våra konsulter

Rollen kräver stort eget ansvar och ger dig ovärderlig erfarenhet inom rekrytering, bemanning och personalrelaterade arbetsuppgifter. Örebrokontoret, som startades hösten 2016, består av ett sammansvetsat team som brinner för det vi gör. Hos oss trivs du som har en stark vinnarinstinkt och som samtidigt är prestigelös och trivs i en flexibel arbetsmiljö där tempot kan vara högt och besluten snabba.

Personprofil
Vi söker dig som vill arbeta cirka 2-3 dagar i veckan vid sidan av studierna eller din idrottskarriär. För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som kan hantera flera parallella arbetsuppgifter och trivs med snabba kast i arbetsvardagen. För att lyckas i rollen krävs vidare att:

* Har erfarenhet av serviceinriktade arbeten
* Är självständig i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
* Du triggas av att lösa snabba bemanningsutmaningar

Vi värdesätter att du är flexibel och prestigelös och ser därför gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta gärna om vilken aktivitet du utövat, hur det har format dig som person och hur du tror att det kan bidra till en roll som Bemannings- och Rekryteringsassistent.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan och kanske välkomna dig till vårt team!

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Varierade arbetstider förlagd måndag till fredag 8-17
Plats: Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!

För mer information, besök www.performiq.se

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt. PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se