Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

StudentConsulting söker praktikanter till hösten 2024!

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på SC i Örebro öppnar nu upp för praktikmöjligheter till höstterminen - 2024.

Information om uppdraget:

Studerar du personalvetarprogrammet, beteendevetenskap, ekonomi, försäljning eller likvärdig utbildning och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din praktik hos oss på Student Consulting i Örebro!

Studerar du personalvetarprogrammet, beteendevetenskap, ekonomi, försäljning eller likvärdig utbildning och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din praktik hos oss på Student Consulting i Örebro!


Vi erbjuder dig en praktikplats där du praktiskt får vara delaktig samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetet som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred förståelse för hela rekryteringsprocessen. Är du intresserad av försäljning eller jobbmatchning finns även möjlighet att rikta din praktik mot dessa delar.
Din praktik inleds med att lära känna teamet Örebro/Karlstad. Vidare får du en genomgång av organisationen, system, befintliga kunder, pågående projekt m.m. Du kommer få varierande uppgifter som bland annat kan bestå av CV granskning, urval och matchning, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning.
Din praktik period bör vara planerad höstterminen 2024. Vi tar hänsyn till projekt/tentor som kommer att skrivas under praktikperioden och anpassar dagarna efter dessa.
Din praktik måste vara i samband med nuvarande studier eller tilldelad från exempelvis Arbetsförmedlingen. Skriv i din ansökan när din praktik är förlagd. Vi arbetar kontorstider mån-fre 08.00-17.00

Detta söker vi:

För att trivas hos oss är du en positiv, självgående person som trivs att jobba i team och bidra med idéer i arbetsgruppen. Som person är du social och framåt. Du tycker om att ha varierande uppgifter och du trivs i högt tempo. Du är nyfiken på området rekrytering och bemanning, och du har ett stort intresse för människor/service. Du har god administrativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och du är en lagspelare.

Sökord: praktik, praktikplats, LIA, Lärande i arbete

Sökord: praktik, praktikplats, LIA, Lärande i arbete
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com