Hoppa till innehåll
Linde Material Handling AB logotyp

Regionchef till Örebro

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Det här erbjuder vi:
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och nu söker vi en regionchefmed placering iÖrebro.Är du enaffärsmässigoch engagerad ledare som är redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi letar efter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som regionchef hos oss på Linde har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla den regionala försäljnings- och serviceorganisationen med fokus på att maximera försäljningen och regionens lönsamhet. Du säkerställer att våra produkter och tjänster når och överträffar de uppsatta målen inom säkerhet, kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, kvalitet och framför allt lönsamhet.

Som regionchef är du ansvarig för att skapa och verkställa en säljstrategi som driver tillväxt. Du budgeterar, planerar och följer upp säljaktiviteter, samtidigt som du ständigt optimerar regionens resultat. Genom ett nära samarbete med regionens chefer och säljare leder du försäljningsarbetet och säkerställer att teamet levererar resultat på högsta nivå.

En central del i din roll är att aktivt bearbeta marknaden genom kundbesök, offertförhandlingar, kontraktsskrivning och andra kundvårdande aktiviteter för att stärka vår position och öka försäljningen. Du bidrar även till det kommersiella utvecklingsarbetet tillsammans med övriga regionchefer, under ledning av Country Manager för Linde Sverige.

Du leder ett team med 9 direktrapporterande medarbetare och chefer. Regionen består totalt av ca 100 medarbetare. Då teamet är geografiskt spritt kräver rollen regelbundna resor, och det förväntas att du kan samordna och leda arbetet både på distans och via fysiska möten.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk examen inomförsäljning, marknadsföring eller kommersiell verksamhetoch gärna erfarenhet av att utveckla och genomföra effektiva säljstrategier. Meriterande om du har bakgrund inom teknisk eller industrirelaterad bransch.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, en god kommunikatörsamt hatidigareerfarenhet av försäljning. Du har ett helhetsperspektiv, arbetar lösningsorienteratoch har ett starkt intresse för både affärer och teknik. Som regionchef kommer du möta människor på olika nivåer inom olika yrkesområden, vilket gör det viktigt att du är prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt. Du har en bred förståelse för komplexa frågor, hanterar många kontaktytor och bygger enkelt goda relationer med såväl medarbetare och kollegor som kunder.

När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter och våra kunniga kollegor. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö med frihet under ansvar, där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder. Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder stöd för att du ska kunna uppnå detta.

Vi på Linde Material Handling värdesätter mångfald och inkludering. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna och kan bidra med sina unika perspektiv och erfarenheter. Vi har flera initiativ och program för att främja en inkluderande arbetsmiljö.

Uppgifter och kvalifikationer:
Övrig information

Frågor om tjänsten besvarasavCountry Manager Sweden, Jacob Sjöstrand på 070 – 572 05 44 eller HR Manager Sandra Johansson 070–171 29 49

Vill du vara med på vår resa och skapa framtidens intralogistik?

Varmt välkommen med din ansökan senast 3 november
Linde Material Handling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se