Hoppa till innehåll
Ockelbo Legomek AB logotyp

CNC-operatör till Ockelbo Legomek

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker dig som har erfarenhet av industrin och gärna arbetat i en mekanisk verkstad tidigare. Har du erfarenhet av CNC anses det som meriterande.

Du som söker är arbetsvillig, flexibel och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt både mot dina arbetsuppgifter och kollegor. Uppdraget kräver att du kan arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du självständigt genomför dina arbetsuppgifter. Du kommer få ta ett stort ansvar för att säkerställa produktionen av detaljerna och vi ser därför att du är ansvarstagande och målinriktad. Du ska kunna läsa av och tolka ritningar och processinstruktioner för att sedan utföra arbetet utifrån dessa.

B-körkort och truckkort är ett krav.

Egenskaper

Som person är du tekniskt
intresserad, noggrann och punktlig. Du är självgående, initiativtagande, flexibel, ansvarstagande och van att ta i när det behövs. Du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och en vilja att lära dig.

Arbetet innebär att du måste kunna arbeta skift.Information om tjänsten

Som CNC-operatör hos oss arbetar du med att se till att maskinerna fungerar som de ska, inmatning av material, kontrollera mått på detaljer utefter ritning, felsökningar, ritningsläsning, förbättringsarbete med mera. Här sätter du själv gränsen på hur mycket du vill lära dig och hur duktig du vill bli inom CNC bearbetning. Du kommer att inleda din anställning med en introduktion där du kommer att få arbeta tillsammans med erfarna kollegor.

Vi är modernt företag som satsar hårt på att automatisera våra CNC maskiner

Merparten av våra maskiner är av märket Mazak och robotarna är ABB eller Fanuc

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Två skift

Anställning: Tillsvidare

Krav: Flytande tal och skrift i svenska

Meriterande: B-körkort, Truckkort, Erfarenhet av industri/verkstadsarbete

Välkommen med din ansökan
till:
johan@ockelbolegomek.se
Ockelbo Legomek AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren