Hoppa till innehåll
Recruitler logotyp

Montör till Aerowash

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
-Söker du en spännande roll i ett växande teknikföretag?

Aerowash befinner sig i expansiv fas och växer för att möta den ökade efterfrågan av sina tvättrobotar. Under de senaste åren har bolaget satsat intensivt globalt och har idag kommit in på viktiga marknader såsom i Nordamerika, Mellanöstern och Asien. Med den senaste tekniken ligger företaget i framkant och branschen står inför ett paradigmskifte eftersom merparten av världens flygplan fortfarande tvättas manuellt.

Aerowash söker teknikintresserade montörer med elbakgrund. I rollen som montör hos Aerowash kommer du att vara en del av en internationell miljö där även uppdrag utomlands kan förekomma. De har nära samarbeten med konsulter, underleverantörer och andra bolag inom koncernen.

Arbetsuppgifter innehåller i huvudsak montering av olika el-, hydrauliska och mekaniska komponenter/material och testning samt kvalitetssäkring av färdig produkt. Driftsättning och service hos kund förekommer också. Eftersom Aerowash är i en expansiv fas så ingår också deltagande i produktutvecklingsprojekt.

Bakgrund

Aerowash ser gärna att du erfarenhet av industriarbete med inriktning mot el-montage eller motsvarande. Du har förmågan att arbeta självständigt, är ansvarsfull och uppskattar ordning och reda. Du har god kommunikationsförmåga då arbetet innebär många kontakter både internt och externt. Som person är du engagerad, lösningsorienterad och flexibel. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda affärssystemet Monitor och har truckkort.

Om du är teknikintresserad, motiverad och söker en spännande roll i en innovativ miljö är detta en fantastisk möjlighet för dig. Urval sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan och var med på tillväxtresan tillsammans med Aerowash!
Recruitler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser. www.aerowash.com