Hoppa till innehåll
John Deere Forestry AB logotyp

Servicetekniker / Utrustningsmekaniker till vår verkstad i Ockelbo

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete där du både arbetar inne i verkstaden och ute i fält. Våra kunder är företrädesvis mindre entreprenadföretag men också stora skogsbolag. Som Utrustningsmekaniker arbetar du inne i verkstaden med kundanpassningar av nya och begagnade maskiner, service av skogsmaskiner kan också förekomma.

Som Servicetekniker vill vi att du har fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner. Erfarenheter från reparationer av skogsmaskiner är meriterande liksom tidigare erfarenheter av service och reparationer av mobila AC- och brandsläckningsanläggningar. Körkort är ett krav och C-kort är en extra merit. Som Utrustningsmekaniker är service av skogsmaskiner alternativt tunga maskiner meriterande. Körkort är ett krav.

Som person har du servicekänsla och är självgående men du trivs också med att samarbeta med dina kollegor.

Dina frågor besvaras av Platschef Anders Eriksson, 070-264 94 49.

Välkommen till John Deere!
Vi är övertygade om att mångfald och delaktighet gör oss ännu starkare. Om du kan se dig själv som en av oss är du varmt välkommen att höra av dig och skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu".

Vi intervjuar löpande så vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så fort som möjligt, dock senast 16 augusti.
John Deere Forestry AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

John Deere är den marknadsledande skogsmaskintillverkaren i världen. Vi har verksamhet i ett stort antal länder med tillverkning av skogsmaskiner i Finland och USA. John Deere Forestry AB är det svenska återförsäljarbolaget för skogsmaskiner med ett stort antal verkstäder runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Märsta, norr om Stockholm, där även huvudlagret för reservdelar till de europatillverkade maskinmodellerna finns. Läs mer på www.deere.se