Hoppa till innehåll

Vi söker en strukturerad projektkoordinator!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hallgruppen är Europas ledande totalentreprenör inom hallar och tält! Vi levererar både permanenta och tillfälliga lösningar till företag och organisationer över hela världen. Nu letar vi efter en strukturerad projektkoordinator som vill vara med på vår resa att skapa fantastiska projekt och upplevelser.

Som Projektkoordinator hos oss får du möjlighet att arbeta i en spännande miljö där innovation och kreativitet står i fokus. Du kommer att arbeta tätt med våra projektledare och säkerställa att våra projekt flyter smidigt och enligt tidsplan. Vår ambition är att du vill växa med oss och på sikt ta större ansvar och även leda egna projekt.


Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Administrativt stöd: Du stödjer det dagliga administrativa arbetet på avdelningen och ser till att all projektdokumentation är uppdaterad och lättillgänglig.
  • Kommunikation och samordning: Din uppgift är att säkerställa ett smidigt informationsflöde genom att vara en kommunikationslänk mellan projektledare, säljteam, lager och andra avdelningar.
  • Resurs- och leveranshantering: Du bistår i planering av bemanning, material och utrustning samt koordinerar leveranser till våra projekt.
  • Kvalitetskontroll och säkerhet: Du arbetar för att skapa en säker och produktiv arbetsmiljö genom att övervaka kvalitets- och säkerhetsstandarder.
  • Budgetövervakning och kostnadshantering: Du är behjälplig i den ekonomiska uppföljningen genom budgetövervakning, fakturahantering och upphandling av projektrelaterade inköp.
  • Arbetsledning och samarbete: Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och samarbetar med andra avdelningar samt underentreprenörer i syfte att leverera våra produkter med stolthet.


Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektkoordinering/projektledning
  • Tidigare arbetat inom branscher så som bygg, ställningar eller event.
  • Har en tydlig kommunikation och samarbetar väl med andra.
  • Är organiserad, självgående och har ett öga för detaljer.
  • Trivs i en dynamisk miljö där du får arbeta med flera projekt samtidigt.


Vad erbjuder vi dig?

Hallgruppen är en innovativ och modig organisation där du får utrymme att växa och utvecklas. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där varje individ spelar en viktig roll i vår framgång. Vi har en kultur som präglas av samarbete, respekt och en vilja att alltid hitta lösningar. Hos oss kommer du att arbeta med engagerade kollegor som brinner för att skapa fantastiska projekt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se