Hoppa till innehåll
Svevia AB logotyp

Projektingenjörer till Driftrelaterad anläggning, Division Drift

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om uppdraget som projektingenjörer
Som projektingenjör hos oss på Svevia kommer du stödja platschefer och arbetsledare, genom strategisk och produktionsnära support. Du kommer bland annat att vara delaktig i planering, uppstart, genomförande och uppföljning av olika arbetsmoment. Till exempel genom att ta fram arbetsberedningar tillsammans med platschef och arbetsledare. Vidare medverkar du vid byggmöten med kund och vid interna möten såsom arbetsplatsträffar. Du bidrar även med systemstöd i olika frågor.

Ditt arbete kan även innefatta frågor rörande inköp, kalkylarbete, planering och hantering av kontrakts- och avtalsfrågor med underentreprenörer och leverantörer.

Nu söker vi en projektingenjör till arbetschefsområde Stockholm Söder. Resor i tjänsten är därmed förekommande och du ska kunna vara på resandefot inom AC området som sträcker sig från Nyköping till Gröndal i Stockholm. Du kommer att vara placerad i staben och rapportera till Arbetschef. Placeringsort är Nyköping.

Vem är du?
Vi söker en lösningsfokuserad person med gott sinne för struktur samt ordning och reda. Du brinner för att hjälpa andra och gör alltid det där lilla extra för att få saker att fungera. Du har en god kommunikativ förmåga och värdesätter bra relationer med kollegor och kunder. Du ska ha minst tre års erfarenhet av entreprenadbranschen, med fördel från en produktionsnära och arbetsledande befattning. Du är bekväm med digitala arbetssätt, processer och system och är god vän med datorn. B-körkort, excel- och ekonomikunskap är krav för tjänsten.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 4 augusti 2024. Denna annons ligger ute under våra semestrar genom detta kan du inte förvänta dig någon återkoppling tidigast v. 33

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef Andreas Jonsson, Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HRBP Mathilda Törnlöf 08-76 42 338.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Drift och underhåll
Platser: Nyköping
Svevia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.