Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Har du CE behörighet och är redo för nytt uppdrag i Nyköping

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet eller är i början av din karriär. Är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Veckorna det gäller är 24-35. Med chans till förlängning.

Information om uppdraget:

Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska kunna leverera varorna med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Vi är behov av nattchaufförer Körningarna kan skilja sig åt, vissa är längre och vissa är kortare sträckor. Men det alla har gemensamt är att det går under distributionskörning.

Detta söker vi:

Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och har ett flexibelt arbetssätt. Du borde tycka det är viktigt att leverera med en hög kvalité och säkerhet.

Kvalifikationer:
* Giltigt YKB
* Truckkort
* ADR 1,3 ADR grund är meriterande
* Bra förståelse av att förstå, prata och skriva svenska.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att bli anställd hos oss som konsult, men goda möjligheter finns för övergång till kunden efter avslutat uppdrag.

Utdrag ur polisregister kommer att förfrågas, samt referenser.

Känns detta som något för dig? Tveka inte att lämna din ansökan redan idag.

Sökord: c-chaufför, distrubitionsförare, lastbilschaufför

Sökord: c-chaufför, distrubitionsförare, lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com