Hoppa till innehåll
Espresso House logotyp

Coffee Shop Manager till Nyköping

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Espresso House levererar en fikaupplevelse i världsklass. Som marknadsledande i Sverige har vi alla förutsättningar att fortsätta lyfta upplevelsen av en riktigt bra fikastund. Vi vet att den bästa upplevelsen, startar med oss i shopen. Därför söker vi nu dig som vill leda vår Coffee Shop i Nyköping Centrum till nästa nivå!

Det här är din roll som Coffee Shop Manager

Som Coffee Shop Manager driver du din egen coffee shop med våra goda produkter och shopens koncept och utformning som din startplatta. I ryggen har du flera coacher och ledare som möjliggör för dig att skapa en lönsam affärsverksamhet. Men, det viktigaste i ditt uppdrag är att leda, inspirera, sätta mål och ge förutsättningarna för våra stjärnor bakom baren att vara sitt bästa jag hos oss. Ditt team består av baristor och du rapporterar till din distriktschef. I rollen har du ett mycket viktigt och tonsättande ansvar i att både förmedla tydliga förväntningar, coacha, ge råd och se till att er dag på jobbet blir precis sådär produktiv och energigivande som gör att vi, och våra gäster, längtar tillbaka.

Utöver att leda med trygghet och tydlighet så har du såklart fler områden kopplat till ditt uppdrag. Det innefattar försäljningsledning och resultat, arbetsmiljön och matsäkerhet. Behöver du kunna allt från början? Njaee - men du behöver vara vetgirig och villig att lära. Här får du nämligen en gedigen utbildning i alltifrån ekonomi, till skötsel och personalledning.

Vi söker dig som
  • Är en trygg och skicklig teamledare med hjärtat på rätta stället
  • Tar initiativ för att kunna jobba med glädje i energifyllt och högt tempo
  • Gillar att siffror i kombination med våra stjärnor i shopen, är vägen fram till resultat
  • Värdesätter kvalitet och har ett öga för detaljer; rent och snyggt är din grej
  • Är van att arbeta mot uppsatta mål och gillar uppföljning - både på dig och ditt team
  • Har erfarenhet av försäljning genom service
Varför Espresso House?

Espresso House kännetecknas av våra härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi vet att en kul dag på jobbet är det som skapar resultat. Hos oss genomgår alla våra medarbetare utbildningar i olika steg – vi tror på din väg framåt och att Brew Your Future. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida.

Välkommen till Espresso House! Let's brew your future!

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Espresso House logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Låt oss blicka tillbaka till när allt började, den där tisdagsmorgonen i Lund 1996. Det var dagen då dörrarna öppnades till Espresso House första coffee shop och vad som skulle komma att bli ett helt nytt svenskt livsstilskoncept. Skaparna bakom konceptet var de två studenterna Charles och Elisabeth Asker. Mycket har hänt sedan den där morgonen på Kyrkogatan i Lund 1996. Från ett företag bestående av 1 coffee shop och Charles och Elisabeth, till att idag innefatta över 400 coffee shops och fler än 3500 Baristor. Espresso House familjen blir större och större för varje ny coffee shop vi öppnar. Från den första koppen kaffe som serverades i Sverige till att idag servera kaffe till gäster i Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Resan har bara börjat, för på Espresso House tycker vi att alla förtjänar riktigt bra kaffe och det är vårt mål att visa världen vad en kaffeupplevelse i världsklass handlar om.