Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Administratör till Cyclifes analyslabb

Publiceringsdatum
26 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du ordningsam, strukturerad och trivs med administration? Vill du arbeta i en unik bransch med möjlighet att bistå med viktiga uppgifter? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Vad erbjuder vi?
* Unik bransch
* Marknadsmässig lön
* Kompetenta kollegor
* Laddstolpar för elbil och laddhybrid.

”Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är idag ett bolag med drygt 180 anställda. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen är belägen i skärgården utanför Nyköping. Cyclifes ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.” Mer information om kunden ges vid personlig kontakt.

Vem söker vi?
* Svenska obehindrat i tal och skrift
* Gymnasieutbildning, önskvärt inom administration eller ekonomi
* Vana av olika datorsystem samt administrativa uppgifter
* Du är flexibel och prestigelös
* Van att arbeta i MS Officepaketet
* Meriterande med erfarenhet av ekonomisystemet SAP.

För att trivas i rollen behöver du vara samarbetsvillig, kommunikativ och tillmötesgående. Eftersom tjänsten innefattar mycket administrativt arbete krävs det att du har god datorvana. Du är noggrann och ansvarstagande då ditt arbete är en avgörande del i vår process. Den här tjänsten förutsätter att man är på plats på kontoret som standard.

Vad innebär rollen?
Ditt syfte kommer att vara att avlasta dina kollegor som arbetar som laboratorieingenjörer. För att bistå gruppen med vad den behöver ser vi att du är glad, positiv och tjänstvillig. Du bör kunna se behovet och ta initiativet till att hjälpa till. Vi ser att du trivs med ett effektivt arbetstempo och är bra på att arbeta parallellt mellan gruppens behov och samtidigt tänka på att det ska ske på ett noggrant och strukturerat sätt.

Arbetsuppgifter kan variera utifrån behov, men exempel på arbetsuppgifter är:
* Enligt instruktion mäta puckar från produktion
* Genomföra enklare materialanalyser
* Skapa faktureringsunderlag i SAP
* Hjälpa till med planering av verksamheten
* Sortera och arkivera
* Registrering av prover för analys
* Jobba med förbättringar.

Placeringsorten är Studsvik utanför Nyköping och detta är en visstidsanställning t.o.m. 31/10-2024 med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställda av oss på 2Complete med goda förmåner.
Denna rekryteringsprocess innehåller bakgrundskontroll som sammanställer tidigare offentligt brottsregister. Bakgrundskontrollen består av offentlig information som hanteras konfidentiellt. Det genomförs även en säkerhetsintervju där ekonomisk stabilitet är ett krav. Detta är obligatoriskt för alla rekryteringsprocesser hos Cyclife Sweden AB. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren