Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Royal Design i Nybro!

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Royal Design i Nybro söker nu nya stjärnor till sitt kundtjänst-team! Är du driven, service minded och sugen på en ny utmaning? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Här blir du en del av ett sammansvetsat team, där du och dina trevliga kollegor arbetar med inkommande samtal och mejl. Här hjälper du kunderna med deras frågor, administrerar i systemet och ger dom din absolut bästa service! Till din hjälp har du, förutom dina stöttande kollegor, en teamleader som motiverar dig och lär dig grunderna i riktigt bra kundservicearbete.

Arbetstider: Måndag - Fredag 8-17.
Start: mitten av augusti eller enligt överenskommelse

Formella krav
  • Noggrann, ansvarsfull och pålitlig
  • Du brinner för service
  • God datavana samt systemvana
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av service, administration och/eller kundtjänst
  • Du har goda språkkunskaper i finska
  • Inredningsintresse
Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är i början av din yrkeskarriär. Din ambition och driv är att utvecklas och leverera service i världsklass. Vidare trivs du i en arbetsmiljö där man har arbetsro, mäter siffror, jobbar mot deadlines och har tydligt uppsatta mål.

Information

Vi tar ej emot samtal under processen och ber dig respektera detta genom att vid frågor mejla oss på bemanning.kalmar@lernia.se

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Royal Design och Rum21 är Nordens ledande inredningsbutiker på nätet. Varje månad har de fem miljoner besökare som kommer till dem för inspiration, information och det senaste inom trender och design. Det gör dem till en av de främsta online-destinationerna i Norden för konsumenter inom möbler, inredning samt glas och porslin.