Hoppa till innehåll
SkyTech AB logotyp

Utvecklare och driftansvarig av PHP-system

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linnea Ahlqvist
Email
Telefon
Ansök nu
Vi söker dig som vill programmera i och underhålla vårt existerande PHP-system. Rollen kräver att du är bekväm i Linux.

När du börjar hos oss kommer det ske en överlämning och inlärning från nuvarande utvecklare som sitter med aktuell mjukvara. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är lugn och analytisk.

För oss är det viktigt att du är en engagerad person som vill jobba och utvecklas hos oss.

Vad du kommer få göra:
  • Ge support och lösa problem, när det uppstår
  • Driva och underhålla en mjukvara som är ett skräddarsytt affärssystem för vår skyltförsäljningsverksamhet från A till Ö.
  • se till att up-time är 99,9%. Servern driftas hos tredje part.
Vi tror att du:
  • Har erfarenhet av PHP och Linux
  • Är analytisk
  • Har ett genuint intresse för IT och utveckling
  • Är driven och vill utvecklas

Tjänsten är placerad på SkyTechs kontor i Norrtälje. Där är vi idag 16 anställda inom ekonomi, HR, projektledning och utveckling. IT-teamet består idag av fyra utvecklare i Norrtälje, en i Göteborg och två personer i Avesta.

Vi vill gärna att du kan börja jobba hos oss så snart som möjligt. För oss är det av stor vikt att du kan jobba från kontoret i Norrtälje dagligen, det är också viktigt att du passar in i crewet och att du har viljan att jobba hos oss.
SkyTech AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SkyTech har idag ett antal dotterbolag som ingår i koncernen där det mest kända är SkyltDirect som levererar skyltar och märkning för installationer i stora delar av Europa inom 24h från beställning. Vi har vår produktion fördelat på tre fabriker tillika bolag i Norrtälje, Orsa och Balingen i Tyskland. Totalt är det cirka 60 anställda fördelat på produktion, försäljning, ekonomi och administration. Total med övriga bolag i koncernen är vi dryga 80 anställda.