Hoppa till innehåll

Nattportier

Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Villa Fridhem söker nattportier

Villa Fridhem stoltserar som en strålande pärla i den svenska kulturskatten.Vår verksamhet blommar och erbjuder en excellent gästupplevelse som lockar besökare från när och fjärran. Vi har genomgått omfattande förändringar för att förbättra vårt hotell, restaurang- och konferensutbud, med syfte att möta och överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi passionerade individer som vill vara en del av vår fortsatta utveckling och hjälpa till att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Om du brinner för att ge service i världsklass och vill vara med på vår spännande resa, då är det just dig vi letar efter.

Kom och bli en del av Villa Fridhems nya historia!

Din roll

Som nattportier ansvarar du för hotellet, våra gäster och säkerheten nattetid. Arbetsuppgifterna är varierande och du behöver vara initiativtagande och ha viljan att hjälpa till där det behövs i en verksamhet med högt tempo.Arbete i baren, iordningsställande för konferens, förberedelse av frukostservering och städning är några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter. För denna tjänst behöver du vara trygg med att arbeta ensam, vara omhändertagande och ansvarsfull för kollegor och våra gäster.

Din profil

Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt yrke! Du är ansiktet utåt och därför behöver du vara positiv, lösningsfokuserad och självgående. Du behöver ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande.Ett arbete på Villa Fridhem präglas av glädje och passion där du ger det lilla extra till gästerna och alltid levererar hög kvalitet i bemötande och service. Erfarenhet av tidigare nattarbete på hotell är meriterande.

Villkor

  • Tjänsten är tillsvidare på 75% med provanställning (6 månader)
  • Innehar B-körkort
  • Tillträde och lön enligt överenskommelse
  • Nattarbete

För frågor gällande tjänsten kontakta Ebba Ideskog via mail ebba.ideskog@villafridhem.se

Vi behandlar ansökningarna löpandeskicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (62 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se