Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Tycker du om att jobba med händerna? Vi söker ny personal för prismärkning!

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tillsammans med ett härligt gäng kommer du att prismärka artiklar som ej har blivit prismärkta av leverantör.
Viktigt att man håller hög kvalité och tycker om att jobba efter mål.

Information om uppdraget:

Arbetet innehåller flera olika steg: Prismärkning, avräkning, sortering och lastsäkring av pall.
Arbetet kräver att man klarar av att stå i samma position en längre tid.
Vid prismärkning får man inte sitta ner, därför kräver det ändå en del styrka i kroppen.

Arbetsuppgifterna är ganska varierande men det krävs att man snabbt ska kunna bli självgående och kunna själv se vad som behövs göras som nästa steg. Därmed är eget ansvar jätte viktigt!

Det här är en behovs anställning. Ibland får man schemalagda pass, men ibland krävs det att man har snabb tillgänglighet. Vi kan få ökat behov efter förändrad prognos/sjukdomar. Vi har som mål att ersätta varje sjukdom/bortfall därmed behöver vi konsulter som kan hoppa in med kort/varsel. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att man ska kunna vara tillgänglig minst 2-3 pass i veckan. Och att du som konsult har eget ansvar över att din tillgänglighet alltid stämmer.

Vi söker dig som är student eller en annan sysselsättning på minst 50%. Vid annan sysselsättning måste det gå att styrka att man har minst 20 timmar i veckan eller mer. Behov/timanställning är inte en godkänd sysselsättning.
Får inte vara dömd i belastningsregistret sedan tidigare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tycker om att jobba med händerna, tycker om noggrannhet och har förmåga att arbeta i ett strukturerat team samt individuellt.

De produkter som vi prismärker ska frontas i butik och således är kvalitet i utförandet av arbetsuppgifterna av största vikt.
Att vara van med monotona arbetsuppgifter är också ett plus eftersom man står upp i stort sätt hela dagen men på olika stationer.

Att inneha B-körkort + tillgång till egen bil är ett stort plus pågrund av att kunna hoppa in med kort varsel.

Sökord: prismärkning, lagermedarbetare

Sökord: prismärkning, lagermedarbetare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com