Hoppa till innehåll
Hyresbostäder logotyp

Teamleader sökes till nytt projekt | Hyresbostäder | Norrköping

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker Hyresbostäder två nya teamleaders till deras sysselsättningsprojekt Femina. Projektet startades upp i början på år 2022 och är ett samarbete mellan Hyresbostäder, Portalen och kompetensförsörjningskontoret på Norrköpings Kommun. Femina är ett initiativ för långtidsarbetslösa kvinnor där syftet är att stötta och utbilda deltagarna för framtida anställningar i det svenska samhället. I deltagarnas arbetsuppgifter ingår bland annat städning av trappor, tvättstugor, källargångar och kontor. Är du van vid att leda människor genom det dagliga arbetet? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som Teamleader ges du möjligheten att arbeta tillsammans med en grupp härliga människor där du blir en viktig del av teamet. Din huvudsakliga uppgift är att handleda och arbetsleda gruppen på ett pedagogiskt och tydligt vis. Daglig planering av arbetsuppgifter är viktigt, därför behöver du som person vara strukturerad. Vi söker till detta uppdrag dig som har tidigare på ett eller annat sätt arbetat som handledare eller teamleader, du är van vid att arbeta med andra individer och grupper. Du som person är trygg och stabil, du är flexibel och har inga problem med att dagarna kan variera och se olika ut. Vi ser gärna att du är pedagogisk och stöttande person som på ett tydligt sätt kan instruera människor i det dagliga arbetet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom städbranschen och god kännedom av yrket. Tjänsten omfattar förflyttning mellan olika stadsdelar, därför är körkort B ett krav. Om du tidigare har arbetat som handledare/teamleader så är detta meriterande.

Formell kompetens
  • Gymnasieexamen.
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
  • Körkort B.
  • Tidigare erfarenheter som handledare/teamleader.
  • Erfarenhet av daglig arbetsplanering.
  • Tidigare städkunskaper och erfarenheter av PRYL och SRY.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Norrköping

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse.

Rekrytering, intervjuer och tillsättning sker löpande. Se därför till att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Hyresbostäder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att skapa trygghet och trevliga miljöer, att utveckla nya stadsdelar och skapa framtidens bostäder är några delar av Hyresbostäders viktiga uppdrag.

Här är du med och bidrar till något stort - med människorna, stadsdelarna och staden i fokus. Ett spännande uppdrag värt att jobba för.