Hoppa till innehåll

Webbutvecklare

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Webbutvecklare sökes till ett härligt och nytänkande företag i Norrköping. Här finns möjlighet till både front- och backend utifrån dina önskemål och erfareheter!

Är du en jordnära person, som vill trivas på jobbet och uppskattar en mindre personalgrupp där alla får komma till tals och vara med och påverka? Vill du ge god service till kunder, har ett stort tekniskt intresse och en förståelse för användarvänlighet? Vill du vara kreativ och engagerad, men samtidigt värna om ditt- och dina kollegors välmående? Är du noggrann med din kodning, gillar att samarbeta och lösa problem?

Då kan detta vara ditt nästa jobb!

Denna kund värnar nämligen särskilt mycket om dig- och för en hållbar arbetssituation för alla på företaget. Kunden finns i Norrköping, du behöver inte bo här men du behöver kunna ta dig hit 1-2 dagar varje vecka utan att det blir ett problem för dig.

Du har gärna erfarenhet av tex Digital Ocean, AWS, Google Cloud eller liknande. Vidare också kunskap- och erfarenhet av PHP, MySQL, MVC-ramverk, HTML5, CSS, Sass, Javasript, jQuery, VueJS, REST-API:er, Git mfl.

Låt det gärna framgå i din ansökan vad/vilka du behärskar och på vilken nivå.

Önskar dig en trevlig sommar!

Rekryteringsansvarig:

Karin Signell Engelholm

0723 94 94 45

karin@arbetsmaklarna.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se