Hoppa till innehåll

Kundrekryterare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av att arbeta som kundrekryterare och har arbetat med framgångsrik försäljning tidigare? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Har du förmågan att prestera på topp, har en stark arbetsvilja och gillar att ta kontakt med nya människor? Då har vi jobbet för dig!

Till vårt kontor i centrala Norrköping, söker nu Energia Capital en kundrekryterare.

Om oss: Energia Capital är en finansiell rådgivare som erbjuder ekonomisk rådgivning för både privatkunder och företagskunder. Vi hjälper kunder med allt inom sparande, placeringar, försäkringar, ekonomi och juridik. Grundläggande för vårt arbete är öppenhet, ödmjukhet och mänsklighet för att varje enskild kund ska uppnå sina personliga ekonomiska mål.


Om tjänsten: Du kommer arbeta som kundrekryterare på Energia Capital. Du kommer ansvara för att kontakta potentiella kunder och boka in möten till våra finansiella rådgivare. Vi söker dig som gärna har erfarenhet av kundrekrytering.


Som person: Du som person ska vara målinriktad då arbetet sätter krav på att generera resultat, arbetsvilja, säljförmåga samt samarbetsförmåga. Du ansvarar för att rekrytera nya kunder på olika sätt varpå vi gärna ser att du är social samt har bra kommunikationsfärdigheter. Du har kanske ett stort nätverk, varav flera kan bli nya kunder. Eller så har du en säljförmåga och kan rekrytera kunder den vägen. Kundrekryteringen sker till relativt stor del via Cold Calls, Leads, utskick och seminarieverksamhet. Det krävs att du tar ett ansvar och arbetar mot uppsatta mål.


I rekryteringsprocessen ser vi inte bara på tidigare erfarenheter och kunskaper utan din personlighet har också en stor betydelse.


Vi erbjuder dig: Ett arbete inom ett spännande, växande företag inom finansbranschen Då företaget är inne i en expansiv fas, har din insats och påverkan stor betydelse för verksamheten. Du kommer att ha en nyckelroll i vår kundrekryteringsprocess. Det finns också möjligheter till att kunna avancera och få en roll som ekonomisk rådgivare.


Lön: Rörlig ersättning (kan vid ett tillfredsställande resultat omförhandlas, till rörlig + fast lön eller bara fast lön)

Ansökningar sker via mejl eller telefon. Vid frågor är du välkommen att kontakta Edvard Nyrén via edvard.nyren@energiacapital.se eller 076-392 20 55. Vi gör löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat, så ansök redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se