Hoppa till innehåll
EISS Rekrytering logotyp

Fordonsmekaniker till Renall i Norrköping!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mira Möller
Telefon
Ansök nu
Fordonsmekaniker till Renall i Norrköping!
Renall AB är ett ett snabbväxande miljöserviceföretag där framgången byggs genom medarbetarnas engagemang och drivkraft. 

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en fordonsmekaniker till vårt team i Norrköping! Har du några års arbetslivserfarenhet inom liknande område? Gillar du ett praktiskt jobb och drivs av att nå resultat tillsammans med dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Din roll
Renall har idag sin egna verkstad där de servar sin fordonspark. Som Fordonsmekaniker hos oss får du en dynamisk roll där din uppgift blir att utföra reparationer, underhåll, felsökning samt service av våra lastbilar och transportbilar. Arbetet som mekaniker innebär både eget ansvar och teamarbete, då du arbetar i ett tätt samarbete med ett mindre team.

Vi har ett bra tempo i arbetsdagen och hos oss är varje medarbetare en nyckelperson som bidrar till att få verksamheten att fungera optimalt.

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som tekniker, mekaniker, reparatör eller liknande. Besitter du erfarenhet av hydraulik och fordonsel ser vi det som meriterande. För tjänsten behöver du ha B-körkort, har du C och CE-körkort är det meriterande.

Som person är du en lagspelare, med ett självförtroende att våga arbeta självständigt och en positiv attityd till att lära nytt.

Renall
Renall är ett miljöserviceföretag som erbjuder avfalls- och återvinningslösningar, miljökonsulttjänster, kranbil- och transporttjänster, slamsugning, högtrycks-spolning, fastighetsjour, och kommunala entreprenader.

Vårt erbjudande är stort och brett. Men en sak förenar; vår vilja att arbeta hållbart. Hållbarhet är det som leder oss, i vår strävan att vara branschens hållbaraste helhetsleverantör.

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mira Möller på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Renall. 

Sista ansökningsdag är 4 juni 2024 . Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.
Mira Möller
EISS Rekrytering & Search
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se


EISS Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se