Hoppa till innehåll
El & Automation i Nora AB logotyp

Elkonstruktör till El & Automation i Nora AB!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett stort tekniskt intresse, är kundorienterad och vill arbeta kreativt? Då är det här tjänsten för dig! I rollen som elkonstruktör hos El & Automation i Nora AB får du möjlighet att arbeta med komplexa projekt där du får vara delaktig i hela konstruktionskedjan från idé till färdig produkt!

Information om tjänsten
El & Automation i Nora AB är ett etablerat företag som specialiserar sig på el och automationstjänster. Med över 15 års erfarenhet inom branschen har de byggt upp en stark kompetens inom elinstallationer, automationslösningar och industriautomation. Företaget har ett engagerat team av 28 anställda som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

El & Automation i Nora AB behöver nu bli fler och därför söker Professionals Nord för deras räkning elkonstruktörer för att stärka upp teamet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos El & Automation i Nora. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos EL & Automation i Nora AB får du möjlighet att arbeta med varierande projekt, där du ansvarar för hela processen från analys till driftsättning och underhåll. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva uppdrag mot kund, stödja teamet samt säkerställa leverans av hög kvalitet

Vi söker dig som:
Vi välkomnar dig med teknisk utbildning inom el- och/eller automationsteknik eller dig med praktisk erfarenhet inom området av el. Vidare har du bred produktkännedom av PLC, kunskap och erfarenhet av CAD, Elprocad och MagiCad. Utöver detta behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

För att trivas i den här rollen bör du vara självständig, ansvarsfull och driven. Problemen som dyker upp kan vara komplexa, vilket ställer höga krav på en god analytisk- och problemlösande förmåga samt att rollen kräver du att du är innovativ och tänker utanför ramarna.

START: Omgående. Innan tjänsten tillträds krävs uppvisande av godkänt belastningsutdrag.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nora
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#El&Automation-Nora #Elkonstruktör #CAD #automationsteknik
El & Automation i Nora AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

El & Automation i Nora AB grundades 2008 och har idag 28 personer anställda. Företaget är beläget i Nora strax norr om Örebro, samt filial i Kopparberg och vi utför elinstallation, el-service, programmering och konstruktion för fastighet och industrianläggningar. I vår montageverkstad bygger vi elcentraler och styrskåp. I november 2021 blev El & Automation en del av Hjo installation invest och i januari 2024 tillträdde Patrik Jämtvall som ny VD. Vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder och allt vårt arbete skall därför utföras i enlighet med de av företagsledningen uppsatta målen, samt gällande lagar och regler. Målen når vi om alla våra produkter och installationer uppfyller avtalade villkor. Varje projekt ska vara en rekommendation för kommande projekt.