Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till Birka Gotland

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024.

Är du sjuksköterska med en bred erfarenhet?

Från och med September 2024 blir en tjänst som sjukskötare på vårt fantastiska svenskflaggade fartyg Birka Gotland tillgänglig och vi söker dig som vill följa med på vår resa.

Om jobbet:

Som sjuksköterska ansvarar du i första hand för personalens hälso- och sjukvård ombord, men du har också hand om akut sjukvård av passagerare och andra ombordvarande. Du utför även de säkerhetsuppgifter som hör till din befattning och är ansvarig för fartygets första hjälpen grupp.

Man arbetar på befälhavarens delegering men med sin egen legitimation i ryggen.

Man arbetar både tillsammans med en ssk-kollega och ensam.

Viktigt att man känner sig trygg i den akuta rollen.

Läkare finns tillgänglig på länk.


Hur det fungerar:

Du jobbar enligt ett 1:1 system som innebär att du jobbar varannan vecka och är ledig varannan vecka. Det vill säga, att på en heltid är man ledig ca 15 dagar i månaden. Ombord bor du i egen hytt och arbetskläder samt alla måltider ingår. Du har även tillgång till personalgym och bastu m.m.


Om din bakgrund:

Du är legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet. Har du erfarenhet av företagshälsovård eller arbete ombord på fartyg är det meriterande. Du behöver prata flytande svenska, även goda kunskaper i engelska då det är säkerhetsspråket ombord, samt då våra passagerare kan komma från många olika länder. Som person ser vi gärna att du är social, snabbt kan sätta dig in i nya situationer, är noggrann och stresstålig.


Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde: 2024.09.01

Sista ansökningsdag; 2024.07.10

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se