Hoppa till innehåll
Oslo kommune logotyp

Sjuksköterska i Oslo, Norge

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Antal tjänster
6
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Arne Mæhlum
Telefon
Ansök nu
Vill du arbeta i Norge? Sök här! Spännande jobb som sjuksköterska i Oslo

Gunhild är en dam som växte upp på Abildsø i Oslo där hon har bott hela sitt liv. Gunhild drabbades av en stroke 2022 som gjorde att hon inte längre kunde bo kvar hemma hos sin man. Efter flytten upplevde Gunhild att livet blev både enklare och bättre när hon bor på Abildsøhjemmet.

Rolf har levt ett hårt liv som sjöman. På ålderns höst har han drabbats av både diabetes och KOL. Det har gjort att han behövt söka vård upprepade gånger, och 2023 gick det inte längre att bo kvar hemma utan han fick flytta till Ullernhjemmet där han är väl omhändertagen och stortrivs.

Det finns många liknande historier ifrån våra äldreboenden. Många pensionärer bor hemma så länge som möjligt. Ofta går det bra med stöd från vårdcentralerna och hemsjukvården. Ibland, när det inte längre fungerar att bo hemma, så flyttar de in på våra äldreboenden där de får den vård och den stimulans de behöver för att kunna fortsätta leva ett gott liv.

Som sjuksköterska inom äldreomsorgen är det viktigt att du och dina kollegor kan tillgodose Rolf och Gunhilds behov. Vi har många härliga boende som lever sina liv på våra äldreboenden. De har alla olika behov av vård, men liknande berättelser om varför de har flyttat till oss. De boende ska mötas av professionella människor som förstår deras sjukdomar, men även kan möta deras övriga behov. Allt för att de ska kunna leva ett så gott liv som möjligt.

För att säkerställa de boendes upplevda livskvalitet ska du kunna vägleda och inspirera dina kollegor. På äldreboendet räknar Gunhild och Rolf med att de snabbt ska kunna få vård om de blir sjuka. Dessutom förväntar de sig bästa möjliga rehabilitering så att de kan återfå samma status som de hade innan de blev sjuka.

Om tjänsterna:
Abildsøhjemmet ligger i en lummig lantlig miljö och har en handikappanpassad "sinnenas trädgård" som används året runt. Dessutom finns det fina promenadmöjligheter på asfalterade gångbanor i boendets omedelbara närhet.
  • Heltidstjänster sjuksköterskor inom somatik. Kontaktperson Kjersti Irene Molnes
  • Heltidstjänster sjuksköterskor på sluten avdelning. Kontaktperson Sinisa Pejic
Oslo behöver bli en varmare, mer kreativ och ha plats för alla. Ett av våra viktigaste uppdrag är att ta hand om de äldre invånarna som antingen bor på våra äldreboenden eller hemma. För att kunna möta dessa individers behov har vi skapat en resurspool. Vi behöver bli fler och söker därför kvalificerad vårdpersonal. Vi hoppas att du med din kompetens och unika personlighet vill bli en del av vårt lag. Det innebär att du som sjuksköterska kommer att vara en del av ett flexibelt team som täcker upp vid frånvaro eller personalbrist för att säkerställa att hälsovårdstjänsterna i Oslo kan fungera bra både på kort och lång sikt. Det här är en tjänst för dig som verkligen vill utveckla din kompetens, arbeta självständigt, och samtidigt behöver du vara flexibel. Var du arbetar beror på de behov som uppstår och hur vi kan matcha din kompetens mot dessa. Som anställd i resurspool får du samma trygghet och villkor som vid en vanlig fastanställning.
  • Heltidstjänster sjuksköterskor i resurspool. Kontaktperson Lene Gystad
Resurspool söker sjuksköterskor till hemtjänst, korttidsboende och äldreboende. Abildsø söker sjuksköterskor till somatisk och sluten avdelning.
Ange i ansökan om du söker till resurspool eller till Abildsøhjemmet.

Är du en nyfiken person, och vill pröva på att jobba i Norge? Sök då jobb hos oss!

Vi anställer och intervjuar löpande och eftersom du bor i Sverige blir det en intervju i Teams.

Arbetsuppgifter
  • Gunhild behöver känna sig trygg och du behöver därför ha förmågan att förstå och använda ny teknik och alla möjliga knep så att hon får den hjälp hon behöver
  • Rolf uppskattar att du som sjuksköterska känner till hans livshistoria. Det är viktigt att du vet om att ingen annan har tillbringat så många nätter i tält som han har gjort, och att han älskar att sitta under bar himmel.
  • Gunhild har behov av att du har kunskap om läkemedel och polyfarmaci, men också förstår att en omtänksam hand och ett glas mjölk ibland hjälper minst lika bra som en tablett.
  • Rolf har behov av att du har god kunskap om äldre och de sjukdomstillstånd som kan uppstå
  • Gunhild kan fortfarande göra många saker på egen hand, så för hennes del är det viktigt att du ser och förstår hennes förmågor på samma sätt som hennes begränsningar.
  • Rolf och Gunhild och deras anhöriga känner både glädje och trygghet över att du vill jobba 100%, för då vet de vem som möter dem i deras vardag.
  • För resurspool: Ta chansen att lära känna många av våra fantastiska äldreboenden och stadsdelar som är under kraftig utveckling.
  • För Abildsøhjemmet: Ta chansen om du bara vill arbeta på ett och samma ställe och då gärna ett litet trevligt äldreboende.
Kvalifikationer
  • Du måste ha behörighet att jobba som sjuksköterska i Norge
  • Du behöver kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret
  • Du ska kunna vägleda, undervisa och informera boende, anhöriga, medarbetare
  • För resurspool är det meriterande om du har körkort
  • Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet
Vi erbjuder
  • De boende erbjuder dig roliga och gripande berättelser från sina rika liv
  • Som sjuksköterska på ett äldreboende kommer du att möta ett brett spektrum av diagnoser, detta är en unik möjlighet att få erfarenhet och höja sin kompetens som sjuksköterska. Dessutom kan vi säkerställa att våra medarbetare besitter denna kompetens.
  • Du kommer till ett äldreboende som ger dig möjlighet till inflytande och att bidra till vidareutvecklingen av verksamheten.
  • Du kommer att få möjlighet att bygga upp och vidareutveckla din kompetens på ett professionellt plan.
  • Dessutom får du möjlighet att bidra till utvecklingen av organisationen, allt för att våra boende ska ha det så bra som möjligt.
  • Möjligheter till ökad kompetens inom det geriatriska området
  • Konkurrenskraftig lön. Det innebär att lönen du erbjuds kommer att jämföras och anpassas till de lönenivåer som är fastställda och reglerade av Oslo kommun för motsvarande positioner.
Kontaktinformasjon
  • Sinisa Pejic, Avdelingsleder skjermet, post 2, 0047 951 57 274
  • Lene Gystad, Teamleder ressurspool, 0047 990 18 725
  • Kjersti Irene Molnes, Avdelingsleder somatisk, 0047 952 27 770
  • Arne Mæhlum, Spesialkonsulent HR, 0047 924 55 255
Arbeidssted
Nedre Slottsgate 3
0157 Oslo

Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: Oslo kommune

Referansenr.: 4824640703
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 20.06.2024

Kontaktpersoner for stillingen
Arne Mæhlum
Spesialkonsulent HR
0047 924 55 255

Kjersti Irene Molnes
Avdelingsleder somatisk
0047 952 27 770

Lene Gystad
Teamleder ressurspool
0047 990 18 725

Sinisa Pejic
Avdelingsleder skjermet, post 2
0047 951 57 274

Om bedriften
Vil du være med å jobbe i en etat med viktige samfunnsoppgaver?
Sykehjemsetaten er Norges største drifter av langtidshjem og helsehus. Hvert år behandles 9000 pasienter av 10000 dyktige medarbeidere. Nå vil vi ha deg med på laget.

Vår visjon er å tilrettelegge for livsutfoldelse i trygge omgivelser. Hver dag teller på våre langtidshjem og hver time teller på våre helsehus. Vi skal sørge for at Oslos innbyggere med behov for heldøgns pleie, rehabilitering og omsorg mottar et best mulig tilbud. Vi arbeider kontinuerlig med økt kvalitet i tjenesten, fagutvikling og innovasjon, for å møte fremtidens behov.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold og våre medarbeidere skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn. Vaksinasjonsstatus mot sesonginfluensa og holdninger til vaksinering generelt vil kunne bli lagt vekt på i vurderingen av personlig egnethet

Vi ser frem til å høre fra deg.

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).

Les mer om oss: www.sye.oslo.kommune.no
Oslo kommune logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren