Hoppa till innehåll

Kundtjänstmedarbetare

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på PreZero är marknadsledande inom återvinning, marksanering och vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Med fokus på miljö och ekonomi erbjuder vi alla typer av företag och verksamheter helhetslösningar som gör stor skillnad för en hållbar framtid. Nu söker vi en Kundtjänstmedarbetare på 50% till vår anläggning i Saltsjö-Boo!

I rollen som kundtjänstmedarbetare är du en del av den dagliga verksamheten med huvuduppgift att bemanna vår kundtjänst som servar våra kunder i Storstockholm. Tjänsten innebär många arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

Du kommer arbeta med ordermottagning, orderuppföljning, fakturafrågor, krediteringar, statistik, registervård och vissa reklamationshanteringar. När våra kunder hör av sig hjälper du till med diverse frågor kring deras avfallshantering och de tjänster vi erbjuder. Vi arbetar med digitala ordersystem och arbetet innebär även att kontrollera samt följa upp ordrar och be­ställningar inför fakturering. Främst använder vi vårt eget affärssystem med tillhörande stödsystem men även kunders system som t. ex. EDP.

Du arbetar i nära samarbete med driftledare och dina tre kollegor i närmsta gruppen. Vi stöttar varandra när det behövs vilket gör att din roll blir bred och arbetsuppgifterna varierande.

Om dig

Vi söker en serviceinriktad, kommunikativ och strukture­rad person som trivs med mycket kundkontakt. Som kundtjänstmedarbetare hos oss har du ett flexibelt och varierat arbete som periodvis innebär ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har flera års yrkeserfarenhet inom administration och kundtjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet från kundorienterad verksamhet och/eller miljöservicebranschen. Du behöver ha kunskaper i MS Office och får även gärna ha erfarenhet från affärssystem som order-, fakturerings-, ekonomi- och/eller statistikprogram.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på halvtid med tillträdesdag omgående. Placering i Saltsjö-Boo.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Andrea Hartwig, 076-7230727.

Vi på PreZero ser på mångfald som en av våra största styrkor och vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla medarbetare känner sig inkluderade och uppmuntrade att bidra. Vi välkomnar alla sökande oavsett bakgrund och livssituation. PreZero strävar mot att främja varje medarbetares professionella utveckling samtidigt som vi stödjer en sund balans mellan arbete och privatliv. Vår företagskultur präglas av en familjär atmosfär och vi känner stolthet över att dela visionen om en mer hållbar morgondag.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan gärna idag men senast den 2 juni!

Krav

  • Flera års yrkeserfarenhet inom administration och kundtjänst.
  • Kunskaper i MS Office.

Meriterande

  • Erfarenhet från kundorienterad verksamhet och/eller miljöservicebranschen.
  • Erfarenhet från affärssystem som order-, fakturerings-, ekonomi- och/eller statistikprogram.


Om arbetsgivaren - PreZero

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. PreZero Sverige är ett avfalls- och återvinningsföretag som ingår i det internationella miljöbolaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i elva länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.

Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

För mer information besök prezero.se eller läs vår återvinningsblogg.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se