Hoppa till innehåll
Novelia AB logotyp

HR-ansvarig

Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du vår nästa HR-ansvarig? Ta chansen att växa med oss! Vill du ta nästa steg i din karriär inom HR och bidra till att bygga upp och utveckla en stark HR-funktion i ett växande företag? Vi söker dig som är prestigelös, nyfiken och vill göra skillnad!

Hos oss får du möjlighet att forma rollen, sätta din egen prägel och vara en del av en ledningsgrupp med högt i tak och korta beslutsvägar. Här värderas tillit och familjär känsla högt – vi är ett litet team på kontoret där alla hjälps åt och stöttar varandra i vardagen.

 

Om rollen
Som HR-ansvarig hos oss får du en strategisk roll med fokus på att utveckla och effektivisera våra HR-processer i takt med att vi växer. Ditt arbete blir avgörande för att vi ska kunna nå våra mål. Rollen är bred och du kommer att få bygga upp HR-rutiner och system som bidrar till en hållbar tillväxt.

Som en del av ditt ansvar säkerställer du att effektiva HR-processer implementeras och att kommunikation kring personalfrågor hanteras smidigt. En del av rollen innebär att hantera fackliga relationer och säkerställa god dialog och samverkan med de fackliga parterna. Du ansvarar även för arbetsmiljöfrågor, där du säkerställer att lagar och riktlinjer efterlevs. Som HR-ansvarig ger du kontinuerligt stöd till chefer i olika personalrelaterade frågor. Du arbetar med att utveckla processerna för introduktion och avslut av medarbetare, granskning av löneunderlag och avtal samt att arbeta med kompetens- och organisationsutveckling.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som redan har erfarenhet inom HR och är trygg i din roll. Du har kanske arbetat nära en HR-chef tidigare och vill nu ta ett större ansvar och driva HR-arbetet framåt på ett strategiskt och operativt plan. Du är en person som inte är rädd för förändringar, gillar att arbeta i en dynamisk miljö och har en stark vilja att bidra till företagets framgång. Vi ser att du har en relevant utbildning inom HR.

För att lyckas i rollen är du social, flexibel och lösningsorienterad, med en hög ansvarskänsla. Du uppskattar att jobba strukturerat och metodiskt men är också kreativ och öppen för nya idéer. Det är viktigt att du har god kunskap inom arbetsrätt och kollektivavtal och känner dig bekväm med att navigera i fackliga förhandlingar. Vi ser gärna att du är nyfiken på att lära dig mer och att du drivs av att hitta lösningar som gör att allt blir rätt från början.

 

Vad erbjuder vi?
  • Möjlighet att ingå i ledningsgruppen och vara en del av företagets strategiska arbete
  • En dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och en familjär stämning
  • Ett spännande uppdrag att bygga upp och utveckla HR-funktionen från grunden
  • Tillgång till stöttning från erfarna kollegor och en kultur som värdesätter öppenhet, inkludering och samarbete
  • En arbetsplats där vi värnar om att göra rätt för oss, och där medarbetare trivs och växer tillsammans
  Om Novelia
Novelia startades 2015 och erbjuder bostad med särskild service, stödboende, HVB för barn och unga, träfflokaler samt skyddat boende för våldsutsatta kvinnor och barn. Genom öppen kommunikation, tydlighet i processer och transparens säkrar vi att kvalitet och omtanke genomsyrar hela vår verksamhet. I en trygg miljö erbjuder vi individanpassat stöd som utgår från den enskildes behov, vilja och önskemål. Tillsammans för ett meningsfullt liv. Vi är en arbetsplats där du får möjlighet att växa – både som människa och i din yrkesroll. Som medarbetare har du en trygg anställning och erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

 

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Novelia med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Västra Finnbodavägen 2 i Nacka. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller Åsa Wallergård Fröblom på asa.wallergard.froblom@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater. Då Novelia arbetar inom en tillståndsbaserad verksamhet ingår ett utdrag ur belastningsregistret för slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!
Novelia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.