Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Machine Learning Engineer till Innovativt Internationellt Team

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Industrin genomgår stora förändringar - omvandlingen till en smart och uppkopplad industri. Gå med i vår kunds internationella team och utveckla innovativa lösningar för hållbar och flexibel industriell produktion för kunder över hela världen.

Om tjänsten:
Teamet består av 25 personer som jobbar agilt och enligt SAFe-ramverket. Just nu utvecklar de en feature som analyserar moment i verktyg över tid, från lågt till högt moment. Modellen ska kunna identifiera avvikelser och ge förslag på fel i förebyggande syfte, samt ge löpande rekommendationer för att undvika dessa avvikelser. En viktig del av arbetet är att övervaka modellen, samla in feedback och träna om modellen vid behov. Cykeln är således: deploy, monitor, retrain.

Arbetsuppgifter:
Som Machine Learning Engineer blir din uppgift att bygga pipelines för att verifiera att ML-modellen fungerar i produktion. Du kommer att:
  • Hämta data från kunder och validera samt testa modellen.
  • Om modellen inte fungerar, arbeta vidare med utvecklingen.
  • När modellen fungerar bra, gå vidare till nästa steg och deploya.
Du kommer att arbeta som en ML/Ops-ingenjör med fokus på pipelines och utveckling i Python.

Vi söker dig som:
  • Har en teknisk akademisk examen, gärna en Master inom ett relevant område som tillämpad beräkningsvetenskap eller Machine Learning. Du har ett relevant exjobb eller hobbyprojekt att visa upp.
  • Talar flytande engelska och trivs med att samarbeta både lokalt och globalt.
Som person är du nyfiken, social och flexibel. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra i din omgivning.

Om kundföretaget
Vår kund är ett globalt företag specialiserat på industriell teknik och lösningar. De har en lång historia av innovation och är en ledande aktör inom olika branscher, inklusive gruvdrift, anläggningsmaskiner, komprimerad luft och gas samt industriell produktion. Företaget fokuserar på att utveckla och tillverka högkvalitativa produkter och lösningar som är hållbara, effektiva och bidrar till kundernas framgång. Vår kund är känd för sitt starka kundfokus, etiska affärsprinciper och globala närvaro, med verksamhet i olika länder runt om i världen.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från både kundens och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/September
  • Placering: Stockholm/Nacka, med hybrid-möjligheter
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi gör löpande urval och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi går över till urvals- och intervjufasen.

Om friday
Genom att vara en partner till både våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Vi lär känna våra kunder och kandidater på riktigt! Förutom att säkerställa att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, lägger vi stor vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?