Hoppa till innehåll
Anpassarna Stockholm AB logotyp

Anpassningstekniker

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Henrik Gunnérius
Email
Anpassningstekniker i Saltsjö-Boo/Nacka

Ditt arbete hos oss kommer i huvudsak att bestå av att anpassa bilar för personer med funktionsnedsättningar där varje ombyggnad är unik och kundkontakt ingår i jobbet. Du ska trivas med ständiga utmaningar och kunna samarbeta och samtidigt själv snabbt fatta enklare beslut med ansvar för bästa resultat. Utmaningen ligger i att med tillgänglig teknik och egna lösningar hjälpa våra kunder till ett självständigt liv och en enklare vardag. Vad du gör på fritiden kan vara intressant för oss att veta, dessa färdigheter kanske ger en bättre bild av dig som framtida tekniker hos oss än dina tidigare jobb och utbildningar.

Som tekniker hos oss är du:
  • uppfinningsrik och ser problemlösning som en utmaning
  • flexibel lagspelare och god arbetskamrat
  • en lyhörd person som sätter kundens behov i centrum
  • tekniskt intresserad
  • självständig
  • analytiskt effektiv

Vid frågor kontakta Henrik Gunnérius på: henrik@anpassarna.se
Anpassarna Stockholm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anpassarna Stockholm AB är ett dotterbolag till Anpassarna Gunnérius AB som sedan 1970 anpassat bilar för personer med funktionsnedsättningar. Idag är vi 25 personer anställda i koncernen. Vi sätter våra kunders behov i centrum och för oss är nöjda kunder en självklarhet och en ständig strävan.
Vi är den kompletta leverantören i branschen. För oss är inga jobb för små, för stora eller för komplicerade. Vår styrka är skicklig, erfaren och entusiastisk personal med yrkesstolthet och vår egen utveckling av produkter. Vi jobbar med alla bilmärken vilket gör oss till en flexibel partner för våra kunder och vår målsättning är att alltid erbjuda våra kunder marknadens bästa lösningar. Vi vet att personalvård är en framgångsfaktor och har högt i tak.