Hoppa till innehåll

Behovsanställda sökes till kund i Motala

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vårt erbjudande

Vi söker nu dig som kan arbeta vardagar, både dag och kväll för start omgående.Söker du extra arbete över sommaren är detta en fantastisk möjlighet.Arbetsuppgifter

Som behovsanställd hos vår kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer att stötta och assistera i olika uppgifter, samt vara flexibel och anpassa dig efter behoven. Din förmåga att snabbt sätta dig in i olika arbetsuppgifter och leverera resultat är viktig. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom olika områden och samarbeta med olika team.

Om kandidaten

Du behöver vara självgående, flexibel och kunna anpassa dig till olika arbetsuppgifter och miljöer. Goda kommunikationsfärdigheter och förmågan att samarbeta effektivt är också viktiga kompetenser.

Välkommen till en pulserande arbetsmiljö där möjligheter och framtidstro flödar. Här, i hjärtat av en blomstrande kommun, erbjuds du en plattform för personlig och professionell tillväxt. Med en stark ekonomi och en inkluderande företagskultur är detta den perfekta platsen att forma din karriär och skapa meningsfulla samhällsförändringar. Välj oss och bli en del av vår framgångssaga!

OM OSS

Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (158 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se