Hoppa till innehåll

Tim vikarie Sjuksköterska till Ekbacken

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Det här är ett jobb för dig som är driven, vill utvecklas i din yrkesroll och bidra till hälsa och livskvalitet för dem som bor hos oss. Här får du bra arbetstider, jobba självständigt och ha frihet att utforma dina arbetsdagar.

Ekbacken ligger i det nya området Måmyren cirka 3,5 km från centrala Mora. Boendet ligger naturskönt i väster sluttning med närhet till vattnet, strax norr om Mora lasarett med närhet till kommunikation och ett köpcenter.

Huset ligger nära skog och grönområden vilket ger förutsättningar för utevistelse i närområdet.

Om boendet

Ekbacken är ett ljust och fräscht boende i markplan med 32 lägenheter, fördelat på fyra boendeenheter, där det finns möjlighet till parboende. Boendeenheterna är inriktade mot demensvård. Boendet har ett spa och gemensamhetsutrymmen för social samvaro.

Hos oss på Vardaga får du också engagerade kollegor och duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

 • Bra schema och arbetstider:Dag/kvällstid, var 3:e helg
 • Hög kvalitet och stöd av tydliga rutiner:Lättillämpliga rutiner, styrdokument, checklistor och kvalitetsledningssystem ger dig ett omfattande stöd i arbetet.
 • Kompetensutveckling:Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisationLäramed en mängd kurser. Du har också möjlighet att ansöka om utbildningstjänst för att bli specialistsjuksköterska.
 • Bra ledning och korta beslutsvägar:Din chef finns nära till hands för stöd och för att bolla idéer. En av boendets sjuksköterskor sitter också alltid med i den lokala ledningsgruppen.
 • Gemenskap och stöd:Du jobbar nära sjuksköterskekollegor, gruppchefer och omvårdnadspersonal. Inom Vardaga finns ett nationellt nätverk för sjuksköterskor för att utväxla inspiration och kunskap.
 • Förmånsportal med rabatter:Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

Höjdpunkterna är baserade på svar från Vardagas 180 sjuksköterskor som listat sina bästa argument för att jobba hos oss.Läs mer om deras svar här.

Om rollenDu är spindeln i nätet kring de boendes hälso- och sjukvårdsinsatser och jobbar för att ge livskvalitet. Du ansvarar för att medicinska ordinationer följs.Regelbundet genomför du riskbedömningar och uppföljningar för att säkerställa god kvalitet i verksamheten.

Samarbete och stöd Du ingår i ett team med omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut. En viktig roll för dig är att coacha och utbilda omsorgspersonalen så att ni tillsammans ger varje boende ett så gott liv som möjligt.I detta jobbar du nära boendets gruppchefer som är ansvariga för omsorgspersonalen. Våra gruppchefer coachar också och jobbar tillsammans med teamen i det dagliga arbetet.

Lära känna de boende Att förstå de boendes önskemål och se små förändring i deras hälsa och sjukdomstillstånd är många gånger avgörande för korrekta bedömningar och beslut.

Tydliga rutiner För att skapa trygghet och tydlighet för dig som sjuksköterska finns ett omfattande stöd i form av praktiska och lättillämpliga rutiner, styrdokument och checklistor. Vårt kvalitetsledningssystem heter Qualimax och är branschledande.

Som ny sjuksköterska hos oss deltar du i vårt digitala introduktionsprogram tillsammans med din mentor för att säkerställa att du får en tydlig introduktion med målet att snabbt komma in i arbetet och våra rutiner.

"Bra samarbete är det allra viktigaste." -Annelie Stavås, sjuksköterska och gruppchef, Göteborg

Din erfarenhet och kunskapDu är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen.Våra boende är ofta multisjuka och det kräver att du har både översiktliga kunskaper kring olika sjukdomar och tillstånd samt ett intresse för den åldrande människan.God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt.

Vi önskar att du

 • gillar att jobba självständigt och att ha friheten att utforma dina arbetsdagar
 • är trygg i din roll som sjuksköterska och kan fatta snabba beslut och föra en diskussion med ansvarig läkare
 • tar egna initiativ, har skinn på näsan och vågar ta för dig
 • tycker om att ha en ledarroll och att stötta dina kollegor
 • är van att struktureraoch organisera ditt arbete.

"Jag har alltid blivit trodd och satsad på och när man har idéer så lyssnar arbetsgivaren." -Mårten Hedberg,Medicinskt ansvarig sjuksköterska, Stockholm

Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: Efter Ö.K Sista ansökningsdag: 2024-05-31, kallar till intervjuer löpande.

Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning Har du frågor? Kontakta gärna: anna-lena.paulsen@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetarehär.

Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobilnummer: 076-6217703,Mail:vardforbundet@ambea.se

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.www.vardaga.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (75 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se