Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Trafikledare med fokus Personal, kvalité och miljö

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Sälen Buss är ett familjeföretag beläget i Sälen, med kontor och garage i Malung samt bussdepåer i Sälen, Fiskarheden och Mora. Vi är ca 100 medarbetare på företaget och förfogar över ett 50 tal fordon som varje dag kör både linje, taxi och beställningstrafik. Som drift- och trafikledare på Sälen Buss är du en serviceinriktad person som verkar för att kunden är i fokus i alla relationer och åtaganden. Vi söker en flexibel person med goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga.

Nu utökar vi teamet ytterligare i Malung! Vill du bidra till en samhällsviktig funktion, där du genom god service och ett strukturerat arbetssätt är beställarens, resenärernas och medarbetarnas spindel i nätet? Ta chansen och sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Som drift- och trafikledare hos oss är ditt uppdrag att säkerställa en effektiv och kvalitativ drift av buss- och servicetrafiken samt vara en nyckelperson när det gäller personalhantering. Du är inte bara en ledare för operationell framgång utan även en ansvarig för att skapa en positiv arbetsmiljö med fokus på kvalité. En central del av din roll är att hantera personalrelaterade frågor, såsom sjukskrivningar, kompetensförsörjning och olika tillbud. Du arbetar med att koordinera och tillhandahålla resurser för att täcka vakanta tjänster.

Dessutom administrerar du bussutsättningar och tar hand om både planerade och oplanerade bussförflyttningar. Ditt ansvar sträcker sig även till att rapportera avvikelser i det interna datasystemet. Du kommer arbeta strategiskt med kvalité och miljöfrågor så din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med kollegor spelar en avgörande roll för att skapa en atmosfär av samarbete både internt och externt.

Din profil
Vi söker dig med gymnasieutbildning som har B-körkort och uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. I rollen förekommer en del administrativa uppgifter vilket kräver att du har mycket goda datorkunskaper.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom planering/logistik där det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av trafikverksamhet och D-körkort.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och söker dig som trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt. Kommunikation och relationsbyggande är centralt då du kommer ha många kontakter både internt och externt. Vi uppmuntrar proaktivitet och förväntar oss att du hanterar utmaningar med fokus på lösningar, även under tidspress. Vidare arbetar du på ett förtroendeingivande sätt i personalfrågor och har förmågan att möta olika människor i olika situationer.

Du kommer få en gedigen introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Vår arbetskultur är präglad av strävan mot nöjda kunder, och du kommer spela en nyckelroll för att göra detta möjligt. Vi ser fram emot att ha dig med i teamet!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering, för mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erica Sundin, erica.sundin@clwork.se. Din ansökan gör du via www.clockworkpeople.se. Sista ansökningsdag är 7/1.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sälen Buss är ett familjeföretag beläget i Sälen, med kontor och garage i Malung samt bussdepåer i Sälen, Fiskarheden och Mora. Vi är ca 100 medarbetare på företaget och förfogar över ett 50 tal fordon som varje dag kör både linje, taxi och beställningstrafik. Som drift- och trafikledare på Sälen Buss är du en serviceinriktad person som verkar för att kunden är i fokus i alla relationer och åtaganden. Vi söker en flexibel person med goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga. Nu utökar vi teamet ytterligare i Malung! Vill du bidra till en samhällsviktig funktion, där du genom god service och ett strukturerat arbetssätt är beställarens, resenärernas och medarbetarnas spindel i nätet? Ta chansen och sök idag!