Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Redovisningskonsult till Nordanbro Redovisningsbyrå

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Nordanbro Redovisningsbyrå i Malung är en mindre redovisningsbyrå som alltid ser till att ha kunden i fokus. Vi erbjuder olika tjänster inom ekonomi - redovisning, bokslut, årsredovisning, bolagsbildning, deklaration, skatterådgivning och löneadministration. Vi skräddarsyr lösningar efter varje kunds behov och vi utmanar ständigt oss själva för att leverera det bästa till våra kunder.

Nu söker vi en kollega som vill bli en del av vårt härliga gäng!

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som redovisningskonsult hos oss innebär en spännande och varierad arbetsdag där du har får möjlighet att påverka din egen utveckling. Vi jobbar i högt tempo och brinner för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. I rollen som redovisningskonsult så kommer du att arbeta med egna kunder och med olika bolagsformer. Du har löpande dialog och kontakt med dina kunder som du träffar både på plats på kontoret och ute hos kund.

I dina arbetsuppgifter ingår rådgivning, löpande redovisning, deklaration, skatterådgivning, löneadministration samt upprätta bokslut och årsredovisning. Det händer mycket inom digitalisering i vår bransch och vi arbetar ständigt med förbättringar, därför är ser vi det som en fördel om du är öppen för att arbeta digitalt.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från branschen och gärna från en liknande roll på en byrå.
Avslutad högskoleutbildning, yrkeshögskola eller annan likvärdig utbildning är meriterande. För tjänsten krävs B-körkort då arbetet ibland innebär besök ute hos våra kunder som finns i Malung med omnejd. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitala verktyg.

Vi jobbar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikation, social förmåga och känsla för service. Vi söker dig som är engagerad, positiv och som gärna tar egna initiativ. Vi tror att du är framåtsträvande, resultatinriktad och vet vad det innebär att hålla deadlines. Vidare ser vi att du är en ambitiös, drivande och flexibel person som tycker om att ta eget ansvar och har en förmåga att strukturera och effektivisera ditt arbete.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Nordanbro Redovisningsbyrå samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Södergren, 0733-51 27 69. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-09-30. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa mer om Nordanbro besök oss på: www.nordanbro.se

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.