Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Kantor till Mora församling

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Mora församlings vision är att vara en öppen folkkyrka med lokal förankring där man arbetar för ett berikande och varierat församlings- och gudstjänstliv. Församlingen vill vara en betydande samhällsaktör och vara en arbetsplats där man verka för en god arbetsmiljö med tydliga roller

Mora församling berikas av de församlingsbor och den kultur som församlingsdelarna i de tidigare socknarna Mora, Sollerön, Venjan och Våmhus tillsammans bildar. Församlingsdelarna stärker identiteten och utvecklar den lokala och nära församlingsverksamheten som finns i Mora församling.

Vi söker en kyrkomusiker som har ett stort inre driv och som delar vår uppfattning att verksamheten blir bäst när man arbetar tillsammans.

Om företaget




Dina arbetsuppgifter
Du är självständig, tar egna initiativ och tycker att de sedvanliga kyrkomusikaliska uppgifterna, såsom gudstjänster, förrättningar och körer är angelägna och roliga. Vi ser det som särskilt angeläget att tillsammans utveckla barn och ungdomskör i distrikt Mora.

Till dina dagliga uppgifter hör:
- att spela vid gudstjänster, andakter och kyrkliga handlingar
- att leda körer
- att undervisa orgelelever
- Hantera viss instrumentvård

Vi står inför nya spännande utmaningar i Mora församling där vi är i en nytänkande och utvecklande fas. Här får du möjlighet att jobba med gudtjänstutveckling, hållbarhetsfrågor och skapa kontakter med det omgivande samhället. Vi är en församling med tre distrikt, Mora, Våmhus samt Sollerön-Venjan. Hela församlingen är arbetsområde men merparten av tjänsten är förlagd till Mora distrikt.

Din profil
Du är kyrkomusiker med B- eller C behörighet. Du kan också ha annan utbildning som kan anses vara likvärdig.

Som person söker vi dig som är samarbetsorienterad och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du inger förtroende och har förmåga att skapa goda relationer både inom och utanför organisationen. Du har förmåga att inspirera, coacha och skapa delaktighet. För att trivas i vår organisation är du lösningsorienterad och tar initiativ till utveckling. Vi ser gärna att du är strukturerad och bidrar med nya idéer i arbetet med vår organisation.

Vi utgår ifrån att du har körkort och är medlem i Svenska kyrkan. Våra värdeord är trygghet och tillit vilket vi anser som viktigt att du bidrar till. Ett krav för tjänsten är att du har goda språkkunskaper i svenska där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din intresseanmälan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 12 maj 2024.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin, 073-351 27 60.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mora församlings vision är att vara en öppen folkkyrka med lokal förankring där man arbetar för ett berikande och varierat församlings- och gudstjänstliv. Församlingen vill vara en betydande samhällsaktör och vara en arbetsplats där man verka för en god arbetsmiljö med tydliga roller Mora församling berikas av de församlingsbor och den kultur som församlingsdelarna i de tidigare socknarna Mora, Sollerön, Venjan och Våmhus tillsammans bildar. Församlingsdelarna stärker identiteten och utvecklar den lokala och nära församlingsverksamheten som finns i Mora församling. Vi söker en kyrkomusiker som har ett stort inre driv och som delar vår uppfattning att verksamheten blir bäst när man arbetar tillsammans.