Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Kantor till Mora församling

Ansök nu
Om oss
Mora församlings vision är att vara en öppen folkkyrka med lokal förankring där man arbetar för ett berikande och varierat församlings- och gudstjänstliv. Församlingen vill vara en betydande samhällsaktör och vara en arbetsplats där man verka för en god arbetsmiljö med tydliga roller

Mora församling berikas av de församlingsbor och den kultur som församlingsdelarna i de tidigare socknarna Mora, Sollerön, Venjan och Våmhus tillsammans bildar. Församlingsdelarna stärker identiteten och utvecklar den lokala och nära församlingsverksamheten som finns i Mora församling.

Vi söker dig som vill att kyrkomusiken ska ge gemenskap och glädje i församlingslivet. Du som vill tilltala och engagera alla möjliga åldrar och stilar. Här finns kyrkokörer, barnkörer och många fina mötesplatser. Välkommen!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi Kantor till församlingen.

Till dina dagliga uppgifter hör:
- att spela vid gudstjänster, andakter och kyrkliga handlingar
- att leda körer
- att undervisa orgelelever
- Hantera viss instrumentvård

Vi står inför nya spännande utmaningar i Mora församling där vi är i en nytänkande och utvecklande fas. Här får du möjlighet att jobba med gudtjänstutveckling, hållbarhetsfrågor och skapa kontakter med det omgivande samhället. Möjlighet finns till arbetsledande uppdrag. Placeringsort är inom hela församlingen men med Mora som utgångspunkt.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad Kyrkomusiker på minst C-nivå och trivs med både tradition och förnyelse.
Som person söker vi dig som är samarbetsorienterad och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du inger förtroende och har förmåga att skapa goda relationer både inom och utanför organisationen. Du har förmåga att inspirera, coacha och skapa delaktighet. För att trivas i vår organisation är du lösningsorienterad och tar initiativ till utveckling. Vi ser gärna att du är strukturerad och bidrar med nya idéer i arbetet med vår organisation.

Vi utgår ifrån att du har körkort och är medlem i Svenska kyrkan. Våra värdeord är trygghet och tillit vilket vi anser som viktigt att du bidrar till. Ett krav för tjänsten är att du har goda språkkunskaper i svenska där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din intresseanmälan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 2 oktober 2023.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin, 073-351 27 60.

Facklig representant
Fackförbundet Sveriges lärare, KMR: eva-maria.engstrom@svenskakyrkan.se

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mora församlings vision är att vara en öppen folkkyrka med lokal förankring där man arbetar för ett berikande och varierat församlings- och gudstjänstliv. Församlingen vill vara en betydande samhällsaktör och vara en arbetsplats där man verka för en god arbetsmiljö med tydliga roller Mora församling berikas av de församlingsbor och den kultur som församlingsdelarna i de tidigare socknarna Mora, Sollerön, Venjan och Våmhus tillsammans bildar. Församlingsdelarna stärker identiteten och utvecklar den lokala och nära församlingsverksamheten som finns i Mora församling. Vi söker dig som vill att kyrkomusiken ska ge gemenskap och glädje i församlingslivet. Du som vill tilltala och engagera alla möjliga åldrar och stilar. Här finns kyrkokörer, barnkörer och många fina mötesplatser. Välkommen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare