Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Head of Real Estate till Zeppelin Sverige AB

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Head of Real Estate (Fastighetschef)

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande roll som Head of Real Estate med ansvar för att leda vår fastighetsavdelning på Zeppelin Sverige AB med möjlighet att påverka och driva förändring inom våra 19 fastigheter över hela landet. I rollen som Head of Real Estate har du personalansvar för medarbetare på avdelningen samt externa projektledare samtidigt som du också själv är en problemlösare i både stora och små frågor inom vår Real Estate-avdelning. Du kommer att ha chansen att aktivt bidra till utvecklingen och optimeringen av fastighetsportföljen med ett dynamiskt och engagerat team. I denna tjänst är det tänkt att du är placerad på vårt nya huvudkontor i Landvetter men resor i tjänsten förekommer inom hela Sverige.

Arbetsuppgifter

  • Ledning av fastighetsavdelningen och koordinering av strategier för att optimera företagets fastighetsportfölj
  • Utreda för nya byggnader och utveckling av befintliga byggnader
  • Ansvarig för projektledning för ny-/ombyggnationer i hela landet
  • Framtagning av underhållsplaner samt koordinering av genomförande
  • Utveckling och hantering av processer i fastigheter (investeringar, underhåll, uppföljning av kostnader, hantering av investeringar/kostnader)
  • Kommunikation med filialcheferna för alla aspekter av fastigheter
  • Hantering av facility management i linje med framtagen facility managementstrategi
  • Säkerställande av överensstämmelse med lagstadgade krav och standarder inom fastighetsförvaltning
  • Kommunikation och samordning med Zeppelins globala Real Estate avdelning i Tyskland

Vem är du?

Till rollen som Head of Real Estate söker vi dig som har relevanta universitetsstudier och/eller avslutad utbildning inom fastighetsförvaltning eller annat relevant område. Du har flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen, helst på ledande befattning. Du har bevisad erfarenhet av att utveckla och genomföra fastighetsstrategier och du har en gedigen kunskap om fastighetsmarknaden och trender. Som person har du starka ledaregenskaper och förmåga att leda och motivera team. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och ett analytiskt tankesätt och stor förmåga att lösa problem. Du är flytande i såväl svenska som engelska; ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Plats: Zeppelin Sverige AB huvudkontoret i Landvetter

Intresserad? Kontakta Andreas Hendrix, på telefon 073 05 666 20 eller andreas.hendrix@zeppelin.com

Ansökan: Skicka din ansökan senast den 2024-05-31 via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.