Hoppa till innehåll

CHC-operatör till Thorlabs i Mölndal

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Thorlabs Sweden tillverkar vi optiska komponenter och instrument för fotonikbranchen. Nu söker vi en noggrann och självgående CNC-operatör som vill vara en del av vår tillväxtresa.

Som CNC-operatör kommer din huvuduppgift vara att i vår diamantsvarv bearbeta finmekaniska hållare för våra optiska produkter. I jobbet ingår också att justera och optimera programmen för att skapa ökad kvalitet och effektivitet. Arbetet innebär precisionsarbete med tuffa toleranser och ställer krav på förståelse för mätteknik, gränsvärden och kvalitet.

Tjänsten innebär även förbyggande maskinunderhåll, leverantörskontakt, samt att aktivt medverka till effektivisering och utveckling av vår produktionsprocess kring CNC.

Som CNC-operatör hos oss kommer du jobba tillsammans med vår nuvarande tekniker, men även samarbeta med kollegor på våra produktion- och utvecklingsavdelningar. Arbetstiden är 2-skift, där du efter upplärning kommer att arbeta veckovis skiftande mellan 06.00-15.00 och 13.00-22.00 måndag till torsdag, med fredagar som arbetsfri dag.

Vill du läsa mer om vår CNC-svarv kan du hitta den här: Innolite - ILCentric300 | UP Lathe.


OM DIG

Vi ser att du har en tekniskt inriktad utbildning på gymnasienivå eller högre, samt god förståelse av mätteknik. Du behöver även vara trygg i att självständigt köra och programmera CNC-svarv och har arbetat med detta under flera år.

Du har god förmåga att förstå specifikationerna för den aktuella uppgiften och det önskade resultatet genom att läsa ritningar och tekniska specifikationer.

Eftersom vi verkar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi söker dig som är noggrann med detaljer, kvalitetsmedveten och intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du tar gärna egna initiativ, uppskattar friheten i ett jobb med mycket eget ansvar och vill bidra till kunskapsutbyte med dina kollegor. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade situationer samtidigt som du kan arbeta effektivt när det är mycket att göra.


OM ANSTÄLLNINGEN

Hos oss på Thorlabs väntar ett stimulerande och omväxlande arbete i en internationell miljö. Vi erbjuder en trygg, långsiktig anställning i ett bolag med tekniskt avancerade produkter och möjlighet till stort personligt ansvar. Vi arbetar i trivsamma lokaler i Mölndal och som anställd omfattas du av kollektivavtal samt förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

OM FÖRETAGET

Thorlabs Sweden AB är en del av internationellt bolag med drygt 2500 anställda. Vi är med en produktkatalog på runt 20,000 artiklar en av de största leverantörerna av fotonikprodukter för forskning och utveckling i världen. Koncernen har förutom försäljningskontor också utveckling och produktion på flera platser runt om i USA, Europa och Asien.

Thorlabs Sweden etablerades 2004 och idag arbetar ett 80-tal anställda i våra lokaler i Mölndal. Med ett modernt renrum och specialiserade testmöjligheter är vi väl lämpade för tillverkning och testning av avancerade optiska system. Utöver utveckling och tillverkning av optiska komponenter och instrument, ansvarar vi för både techsupport av våra egna produkter och försäljning av samtliga Thorlabs produkter i Skandinavien, Baltikum och Polen.

Thorlabs Sweden växer stadigt och vi har därför sommaren 2022 utökat våra befintliga lokaler med både ytterligare kontorsyta, rymligare godsmottagning samt ett 750 kvm nybyggt renrum.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se