Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du jobba extra som elektronikmontör?

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett intresse för elektronik och vill jobba deltid med kretskortstillverkning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som gillar elektronik, mekatronik eller teknik och som vill jobba extra hos vår kund i Mölndal som har både utveckling och produktion av kretskortstillverkning samlat under ett tak.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem.

Det kommer vara extrabehov under sommaren och vidare under hösten. Det är antingen dagtid 07-15.50 eller kväll 14-23.15. Du måste kunna arbeta både dag- och kvällstid då det kan variera.

Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
- Har goda kunskaper inom elektronik, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.
- Studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Meriterande med erfarenhet av:
* Komponentmontering på kretskort
* Prövning och felsökning av elektronik
* Lödkunskaper

Det är också meriterande om du har gått en utbildning inom elektronik, eller med annan teknisk inriktning, exempelvis på Chalmers.

Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

Låter det här som något för dig? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, sök redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com