Hoppa till innehåll

Supportansvarig IT-tekniker till Micropter // Mölndal

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Söker du en ny teknisk utmaning där du får friheten att forma både din egen roll och vår supporthantering? Se hit!

Om rollen

Vi är på jakt efter en supportansvarig IT-tekniker som är redo att ta sig an en bredd av olika tekniska utmaningar! Här kommer du spela en central roll för vårt företag och samarbeta med både kollegor och kunder för att säkerställa en smidig verksamhet och effektiva IT-system. Dina primära uppgifter kommer bestå av att lösa generella IT-supportfrågor, hantera Office 365-tjänster och bidra till utvecklingen av vår supporthantering. Du kommer även leda och strukturera upp arbetsflödet internt, delegera ut ansvar och se till att uppgifter blir lösta. Utöver detta kommer du agera teknisk konsult ute hos våra kunder och hjälpa dem med IT-lösningar, drift och underhåll för att se till att deras IT-miljöer är säkra och högpresterande med hjälp av våra smarta molnlösningar. Hos oss blir din förmåga att hantera komplexa tekniska utmaningar avgörande för vår fortsatta framgång – och vi ser fram emot att ta del av ditt driv och dina idéer!

Din profil:

Till denna roll söker vi dig med lika delar humor, teknisk kunskap, prestigelöshet, driv och vilja att sätta ditt avtryck på en växande verksamhet. Dessutom har du:

  • Tidigare erfarenhet av en teknisk konsultroll
  • Kunskap i Office 365, användarstöd, nätverk, brandväggar och support
  • En god kommunikativ förmåga och vana att jobba självständigt
  • Körkort
  • Svenska och engelska

Om oss: Från vårt härliga kontor i Mölndal hjälper vi våra kunder runt om i Västsverige med alltifrån inköp, drift, underhåll till smarta molnlösningar, användarstöd, IT säkerhet och hosting. Vi är helt enkelt en IT-avdelning för små och medelstora företag som inte har någon egen. Det har vi varit sedan starten 1993. Vi är själva en liten organisation på 16 engagerade medarbetare, vilket gör att vi vet hur mindre företag fungerar – och vilka IT-lösningar som funkar bäst. Våra tjänster bygger på den erfarenheten och är en kombination av personlig service, taktiskt stöd, snabb support och smarta molntjänster. Vi kallar det närproducerad IT. Vi har haft en stabil och stark tillväxt de senaste åren och vår utnämning till Gasellföretag är ett kvitto på att våra kollegor och vårt erbjudande attraherar både befintliga och nya kunder.

Är du vår nästa kollega? Vill du bli en del av vårt företag och sätta ditt avtryck på vår tillväxtresa? Då ser vi fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse/omgående PLATS: Mölndal, Norra Ågatan 38 OMFATTNING: Heltid LÖN: Fast lön KONTAKT: Daniella Ravan, daniella@oddwork.se(för frågor om tjänsten, ej ansökningar) SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in iOddworksvärld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se